SASLUŠAN KARIĆEV UNUK: Mladić pušten na slobodu, a evo šta mu je sud zabranio!
Foto: Kurir

komšijska svađa na senjaku

SASLUŠAN KARIĆEV UNUK: Mladić pušten na slobodu, a evo šta mu je sud zabranio!

Crna Hronika -

Novak R. (20), unuk Zorana Karića, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je u Driničkoj ulici u Beogradu, posle svađe oko parking mesta izbo britvom komšiju S.K. (52), nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu je pušten.

Incident se, podsetimo, dogodio juče ujutru posle komšijske svađe. Novak R., koji je sin Jefimije, ćerke Zorana Karića, rođenog brata biznismena Bogoljuba Karića, se sumnjiči za nasilničko ponašanje.

novak r. je navodno unuk zorana karića
novak r. je navodno unuk zorana karićafoto: Dragan Kadić

Kako Kurir saznaje, okrivljeni je u celosti opisao događaj, rekao je da je došlo do sukoba zbog visemesečnog parkiranja automobila ispred garaže oštećenog i zbog toga što je oštećeni odbijao da preparkira auto pa je i upućivao određene pretnje. Policija je saslušala očevice i oštećenog, a tužilastvo je okrivljenom na teret stavilo nasilničko ponašanje. Sud mu je izrekao meru zabrane komunikacije i prilaska oštećenom.

Advokat Nebojša Perović potvrdio je za Kurir da je njegovom branjeniku ukinuto zadržavanje i da mu je izrečena mera zabrane komunikacije sa oštećenim.

advokat nebojša perović
advokat nebojša perovićfoto: Kurir televizija

- Ovo će se dalje voditi u redovnom postupku. Mom klijentu je izuzetno žao što je došlo do ovog dogođaja. Mogu i da kažem da je moj branjenik jedan vredan, radan momak od 19 godina, koji ustaje u četiri ujutru i radi. Ovo kažem iz razloga da ne bi došlo do pogrešnih zaključka u javnosti - rekao je advokat Perović.

00:55

Advokat Nebojša Perović, branilac Karićevog unuka

(Kurir.rs / J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track