UBICI PSA IZ RUME PRODUŽEN PRITVOR JOŠ 30 DANA: Komšije otkrile o kakvom čoveku se radi! Njemu mesto nije na slobodi!
Foto: Kurir/S.U., Twitter/Silvana

uznemirujuće

UBICI PSA IZ RUME PRODUŽEN PRITVOR JOŠ 30 DANA: Komšije otkrile o kakvom čoveku se radi! Njemu mesto nije na slobodi!

Crna Hronika -

Ubistvo psa koje je potreslo sve ljubitelje životinja, dogodilo se 18. januara u Rumi kada je primećen obešen pas na drvetu kod Sportskog centra "Sloven"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su D. R. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Prema informacijama Smiljane Kolundžić, koja je predsednik i zakonski zastupnik udruženja iz Rume saznali smo da je ubica dobio još trideset dana pritvora.

- Prema mojim ihformacijama Dejan R. iz Rume je na noć Bogojavljenja ukrao psa, zadavio i obesio o drvo na terenima fk Sloven. 18. januara u 21 čas uveče, dete koje je prolazilo tuda je primetilo psa, ali ga je slikalo iz daljine, nije smelo da priđe - izjavila je naša sagovornica.

Kako Smiljana objašnjava to nije afekat, već isplanirano, sadističko ubistvo psa koji mu ništa nije učinio. Vlasnik psa, M.V. mu je često pomagao, kupovao mu cigarete i slično.

- Čovek je alkoholičar, osuđivan, i komšijama je otrovao nekoliko pasa kažu komšije koji su mi se javili da svedoče. Jednu devojku je napao puškom jer je šetala svog psa - tvrdi Smiljana i dodaje:

- Sve više ljudi se javlja koji su imali problem sa ovim stvorom. Očigledni je da je veoma opasan po okolinu i ugrožava bezbednost i životinja i ljudi. Njegovo mesto nije na slobodi i mi ćemo se boriti svim silama da bude u ustanovi zatvoreng tipa do kraja života.

Sagovornica napominje da su ovo njena lična saznanja i da seunapred ograđuje od neke sitnije greške u ovim informacijama.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track