IZ BOLNICE PRAVO U STANICU: Zadržana devojka iz Predejana koja je za volanom automobila smrti sletela u Južnu Moravu!
Foto: screenshot Pink tv

posle teške nesreće kod vladičinog hana

IZ BOLNICE PRAVO U STANICU: Zadržana devojka iz Predejana koja je za volanom automobila smrti sletela u Južnu Moravu!

Crna Hronika -

Tužilaštvo je saopštilo prve rezultate istrage koji su ukazali da je Anđela S. vozila sa probnom dozvolom

VLADIČIN HAN - A. S. iz Predejana koja je bila za volanom automobila koji je sleteo u Južnu Moravu u nesreći u kojoj su stradale dve devojke, nakon otpuštanja sa bolničkog lečenja zadržana je na 48 sati i nalazi se u pritvorskoj jedinici u Vranju.

Ona će biti saslušana tokom sutrašnjeg dana.

1 / 4 Foto: screenshot Pink tv

Tužilaštvo je saopštilo prve rezultate istrage koji su ukazali da je Anđela S. vozila sa probnom dozvolom, što znači da nije smela da bude za volanom u trenutku kada se desila nesreća, kao i da je prekoračila brzinu.

Obdukciju tela preminule K.P. obavili su veštaci Zavoda za sudsku medicinu i i očekuje se nalaz te ustanove.

Oglasila se i PU Vranje povodom privođenja A.S.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vladičinom Hanu uhapsili su A. S. (2001) sa područja Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je PU Vranje. Sumnja se da je ona, 29. januara ove godine, u ranim jutarnjim satima, na području Vladičinog Hana, upravljajući automobilom marke „golf“, u kome su bile tri putnice, probila zaštitnu metalnu ogradu na mostu i sletela u Južnu Moravu.

Dve putnice u automobilu, starosti 21 i 22 godine, izgubile su život, dok su A. S. i jedna dvadesetogodišnjakinja zadobile lake telesne povrede. Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu, navodi policija.

"Dana 2.2.2022. učesnici saobraćajne nezgode Anđeli S. iz Predejana nakon otpusta iz bolnice i utvrđivanja da je dobrog opšteg zdravstvenog stanja određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će ista sa krivičnom prijavom biti privedena na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Vranju dana 3.2.2022. godine, saopštilo je vranjsko tužilaštvo.

Podsetimo, telo nastradale Katarine P. (20), koja je u subotu oko četiri sata ujutru sa tri drugarice automobilom "golf 5" sletela u Južnu Moravu pronađeno je u utorak oko 13 časova. Telo druge nastradale devojke pronađeno je u koritu reke Južna Morava. U blizini mesta gde je pronađe prvo telo, pronađeno je i telo Katarine P. iz Predejana.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track