MIKA ALEKSIĆ NE POKAZUJE NI TRUNKU KAJANJA: Skandalozne reči reditelja optuženog za silovanje o žrtvi glumici Mileni Radulović!
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Palata pravde

MIKA ALEKSIĆ NE POKAZUJE NI TRUNKU KAJANJA: Skandalozne reči reditelja optuženog za silovanje o žrtvi glumici Mileni Radulović!

Crna Hronika -

Današnje suđenje reditelju i vlasniku škole glume "Stvar srca", Miroslavu Miki Aleksiću, završeno je, a Aleksić je skoro četiri sata iznosio odbranu, u kojoj ni jednom nije pokazao kajanje.

- Ovo je projekat! Milena Radulović je prijavila slučaj tako što je uz prijavu dobrovoljno dala dva dokaza, tačnije izveštaja psihologa i psihijatra i tužilaštvo je to uzelo u obzir. Isti početak iskaza imaju svih sedam devojaka i sve su ćutale do prijave. Neverovatno - rekao je Aleksić u sudnici.

Milena Radulović
Milena Radulović foto: Ana Paunković

On je potom govorio i o Mileni Radulović, jednoj od sedam devojaka koje u ovom procesu imaju status oštećenih.

- Ista ta Milena Radulović, njena sestra je ostala u studiju još četiri godine nakon toga što tvrdi. Zašto se nije borila prvo za svoja prava, a potom i za prava sestre, nego je nakon osam godina zbog priče koju je čula od devojke iz studija odlučila da digne glas - rekao je Aleksić i dodao da Milena ovaj period nikad neće moći više da doživi.

- Taj period nema mrlju! Ima mrlju u trenu kada se Milena menja na psihičkom nivou. Imala je traume, ali ne vezano za ovo šta mi se stavlja na teret. Smatram da je u pitanju šizofrena optužnica - rekao je optuženi:

- Neverovatno je da su svih sedam devojaka iste. Nemoguće, jer one nisu iste ličnosti niti su iste građe. Smatram da je ova optuženica napisana smelo i nepismeno.

Mika Aleksić
Mika Aleksić foto: Stefan Stojanović MONDO

Aleksić je naveo i da tužilaštvo nije proverilo prostor u kom se nalazi stidio, a prethodno to nije uradila ni policija.

- U bednom prostoru od 75 kvadrata, gde u toku časa boravi 25 ljudi nemoguće je bilo šta uraditi. Kako je moguće da devojke koje su me okrivile nisu dobro opisale prostor studija - rekao je Mika i dodao da je svaka od sedam devojaka navela da sam im ja kao drugi otac, što stoji u optužnici.

Aleksić je u svojoj odbrani pomenuo i Ivu Ilinčić, koja je takođe oštećena u postupku protiv njega.

Iva Ilinčić
Iva Ilinčić foto: Stefan Stojanović MONDO

- Milena i Iva su čak u svom iskazu dale po rečenicu iz iste knjige. Samo ne znam kako nisu znale da ću ja shvatiti o čemu se radi.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume. Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić.

- Ubrzo su se policiji i tužilaštvu javile i druge devojke - keže izvor i dodaje da se Aleksić nalazi u kućnom pritvoru sa nanogicom.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track