KRALJEVČANIN KOJI JE JAVNO PRETIO ŽENI I ĆERKI NA TELEVIZIJI IZA REŠETAKA: Otkriveno ko je misteriozni čovek i šta je pre radio
Foto: Printscreen/Happy

STRAŠNO

KRALJEVČANIN KOJI JE JAVNO PRETIO ŽENI I ĆERKI NA TELEVIZIJI IZA REŠETAKA: Otkriveno ko je misteriozni čovek i šta je pre radio

Crna Hronika -

Policija iz Kraljeva brzom intervencijom uhapsila je M. M. (69) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da se u četvrtak popodne uključio u program jedne televizije i pretio svojoj bivšoj supruzi i ćerki. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Muškarac iz Kraljeva koji je uživo u petak u emisiji na televiziji "Hepi" rekao da "ozbiljno razmišlja da ubije suprugu i ćerku", korisnik je Gerontološkog centra u Mataruškoj banji, što je i rekao u uključenju.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj muškarac ranije je išao na psihijatriju bolnice u Kraljevu kako bi se izvršila procena njegovog psihičkog stanja, jer je pretio da će izvršiti samoubistvo. Međutim, procenjeno je da nema osnova da bude zadržan u bolnici, pa je Centar za socijalni rad iz Kraljeva, doneo rešenje da bude vraćen u Gerontološki centar.

Direktorka Gerontološkog centra u Mataruškoj banji kod Kraljeva Svetlana Radisavljević nije htela ni da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja.

Ona je u razgovoru za Kurir rekla da je M. M. bio korisnik ove ustanove zadnjih godinu i po dana i da je ovih dana bio u izolaciji jer je bio pozitivan na korona virus.

- On se sa svog mobilnog telefona uključio u emisiju i dok je trajala emisija policija je odmah reagovala, došla i privela ga. Prethodno smo ga testirali na izlasku iz sobe i bio je negativan na Kovid 19. Kompletan izveštaj poslala sam policiji, ministarstvu i Centru za socijalni rad, ne mogu više ništa da vam kažem - kazala je direktorka Kuriru.

Podsetimo, tokom emisije "Posle ručka" na televiziji "Hepi" u četvrtak popodne, dogodilo se uznemirujuće telefonsko uključenje, kada je čovek, koji se predstavio kao Milorad iz Kraljeva izjavio da "ozbiljno razmišlja da ubije svoju ženu i ćerku".

(Kurir.rs - J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track