NIKADA VIŠE NEĆU MOĆI DA SE RADUJEM: Izgubio brata blizanca u eksploziji u Leštanima, pa rasplakao sve potresnom porukom!
Foto: Privatna Arhiva

tuga

NIKADA VIŠE NEĆU MOĆI DA SE RADUJEM: Izgubio brata blizanca u eksploziji u Leštanima, pa rasplakao sve potresnom porukom!

Crna Hronika -

U eksploziji koja se dogodila u novembru prošle godine u fabrici u Leštanima poginula su trojica radnika, dok je 16 povređeno.

eksplozija, Bubanj Potok, detonacija, Leštane
foto: Kurir

Tragedija se dogodila u fabrici "EdePro" koja proizvodi rakete kod Bubanj potoka.

U stravičnoj eksploziji poginuli su Miljan Jojić, Miloš Saković i Bojan R., koji je preminuo dva dana kasnije od povreda zadobijenih u toku nesreće.

U kući porodice Jojić tuga se ne smanjuje, nego je sve jača iz dana u dan, a brat nastradalog Miljana podelio je na društvenoj mreži Fejsbuk potresnu poruku.

- Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Bole reči koje nikada nismo rekli, a mogli smo. Bole suze, bole uspomene, bole ćutanja. Bole pobede podjednako kao i porazi, uspesi podjednako kao neuspesi i sve se odjednom na trenutak poravna, postaje besmisleno, prazno.

Boli kada se setim, brate, da te više nema. Boli svako sećanje na tebe. Bole fotografije. Bole mesta kojima smo prolazili, boli naše detinjstvo, boli cela tvoja Piva, koju si najviše voleo, bole sva mesta na kojima smo bili srećni. Bole uspomene.

Boli sve što podseća na tebe, svaki delić ovog sveta. Boli saznanje da se nikada više neću moći da radujem. Boli proleće, boli sunce, boli more, boli kiša, boli zima. Boli sve ono što živi bez tebe, boli čitav svet. Boli sve ono što ide posle. A, posle, nažalost, ne ide ništa. I upravo to ništa najviše boli i boli - napisao je Jovan Jojić na Fejsbuku i rasplakao gotovo sve svoje virtuelne prijatelje.

Miljan Jojić
foto: Kurir, Printscreen/Facebook

Podsetimo, Miljan Jojić bio je jedan od šefova u fabrici, a za njega su svi imali samo reči hvale, ističući da je bio dovar čovek i odličan stručnjak.

Kurir.rs - J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track