NE VERUJEMO DA SE UBIO, VIDEO JE NEŠTO ŠTO NIJE SMEO: Komšije progovorile o misterioznoj smrti Srbina na brodu punom kokaina!
Foto: Nenad Kostić

užas u italiji

NE VERUJEMO DA SE UBIO, VIDEO JE NEŠTO ŠTO NIJE SMEO: Komšije progovorile o misterioznoj smrti Srbina na brodu punom kokaina!

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje, D. P. (51) iz okoline Beograda, pomorac koji je pronađen mrtav na brodu MSC Adelaide, na kom je prethodno zaplenjeno 450 kilograma kokaina vrednog 30 miliona evra, radio je nekoliko godina na brodovima kao varilac ispod vode!

Prema rečima meštana sela u kom je pokojni čovek živeo sa porodicom, D. P. je u Srbiji poslednji put bio pre četri meseca bio u Srbiji.

- Kad smo čuli šokirali smo se! On ne bi digao ruku na sebe nikada, sve je to veoma sumnjivo. Komšija je bio miran, porodičan čovek, za kojim sada žale žena, sin, ćerka, dvoje unučadi i njegovi roditelji - kažu žitelji ovog sela i dodaju:

- Znao je da bude po nekih tri, četri meseca na tom brodu, a potom se vrati kući i bude nekih mesec dana.

ovde je nađen mrtav D. P.
ovde je nađen mrtav D. P. foto: Youtube Printscreen

Komšije za Kurir otkrivaju da je preminuli pre rada na brodu radio u rafineriji.

- Ne verujemo da je on ima ikakve veze sa tom drogom. Nikad čovek nije imao mrlju, možda je video nešto što nije trebalo - kažu meštani.

Podsetimo, na teretnjaku koji je u luku Pra u Đenovi došao iz Brazila, u ponedeljak je nađen je tovar vredan 30 miliona evra skriven u 400 paketa, gde je bilo po više od kilogram kokaina, koji su smestili u 14 kesa. Nakon zaplene u kabini broda nađen je Srbin sa prerezanim grkljanom. Istraga je u toku i za sada nije poznato da li je on ubijen ili je izvršio samoubistvo. Takođe, nije poznato ni to da li Srbin ima neke veze sa drogom.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track