ALEKSA SE OPET VRATIO U BEOGRAD! Usledio obrt: Majka otkrila šta je mladić rekao bratu i sestri
Foto: Printscreen/Pink

pronađen posle 43 dana

ALEKSA SE OPET VRATIO U BEOGRAD! Usledio obrt: Majka otkrila šta je mladić rekao bratu i sestri

Crna Hronika -

Aleksa Stanković iz Kruševca koji je pronađen posle 43 dana potrage u stanu na Vračaru, otišao je od kuće jer je odlučio da započne samostalni život i ostvari planove koje je sebi zacrtao, potvrdila je njegova mama Olja za Kurir.

Da podsetimo, Stanković je nestao 28. decembra prošle godine, kada je napustio stan u Kruševcu i sa sobom poneo diplome i svedočanstva. Tokom 43 dana potrage viđan je po Beogradu, tu je lociran i njegov telefon, a mladić je sinoć pronađen u iznajmljenom stanu na Vračaru živ i zdrav.

aleksa
aleksafoto: Printscreen/Pink

- Napokon je ova agonija završena na najbolji mogući način, sin mi je živ i zdrav. Presrećna sam! Gde god da je i kako god da živi, važno mi je da znam da je dobro i da mi se ponekad javi - kaže za Kurir Aleksina mama Olja.

Kako objašnjava, sa sinom se nije srela jer trenutno ima koronu, ali su ga videli brat i sestra.

- Aleksa se vratio u Beograd i tu će nastaviti svoj život, a ima planove da ode u Kanadu. On je objasnio da je napustio kuću jer želi da se osamostali, da ima svoje planove koje planira da ostvari i neće se vraćati u Kruševac. Moj sin želi da otpočne novi život i ja ga u tome podržavam i tu sam za njega - priča majka.

Olja navodi da je njen sin sve vreme u Beogradu radio.

- On je još u Kruševcu radio preko interneta, to je radio u Beogadu i imao je novca. Dobro se snašao, dobro je, ugojio se i ja mu želim svu sreću - rekla je majka.

Kurir.rs/ J.I.

Bonus video:

01:57

U SRBIJI GODIŠNJE NESTANE OKO 1.500 DECE: Amber Alert i dalje ne postoji kod nas! Jurić naglašava - Neophodan je! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track