SUĐENJE NADRILEKARKI OLGICI MARKANOVIĆ: Odbijeno ukidanje kućnog pritvora, zatražila produženje sati van kuće
Foto: Zorana Jevtić

odložen glavni pretres

SUĐENJE NADRILEKARKI OLGICI MARKANOVIĆ: Odbijeno ukidanje kućnog pritvora, zatražila produženje sati van kuće

Crna Hronika -

Glavni pretres na suđenju nadrilekarki Olgici Markanović je odložen i zakazan za 7. april jer je danas izostala drugooptužena Jasmina Tasić.

Advokat Borivoje Borović, branilac Olgice Markanović, zatražio je da se ukine kućni pritvor i da se zameni blažom merom zabranom napuštanja mesta prebivališta tj. Beograda. Borović je istakao da za 6 meseci nije počelo suđenje, a da se njegovoj branjenici uskraćuje pravo da na zdrav i normalan način vaspitava maloletno dete.

Sama Olica je izjavila da joj je dva sata malo da izvede dete u igraonicu ili negde u grad, te je zamolila za četiri sata van kuće. Sud je odbio zahtev da se Markanovićevoj ukine kućni pritvor, a advokatu Boroviću naložio da dostavi pismeni zahtev za produženje sati optuženoj nadrolekarki. Tužilac je danas izjavio da ima još nekoliko oštećenih žena koje su se naknadno javile da sasluša a da to nije mogao da učini jer su se nalazile u inostranstvu.

Borović je istakao da je ovo fingiran i veštačko produžen postupak.

Advokati Jasmine Tasić naveli su uz priloženu zdravstvenu dokumentaciju da ona nije dobro, ali se nadaju da će doći na sledeće suđenje.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja