ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE: Nastavlja mu se suđenje za ubistvo supruge Jelene, a pogledajte mu današnji stajling FOTO
Foto: Nenad Kostić

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE: Nastavlja mu se suđenje za ubistvo supruge Jelene, a pogledajte mu današnji stajling FOTO

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović stigao je u beogradsku Palatu pravde u pratnji advokata.

Zoran Marjanović
foto: Nenad Kostić

Na današnjem suđenju, sudsko veće Višeg suda u Beogradu trebalo bi da nastavi da izvodi dokaze u postupku.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Podsetimo, na prethodnom suđenju odbrana Marjanovića podnela je da se uvrste u dokaze telefonski pozivi na kojima se čuje kako Marjanović prijavljuje nestanak svoje supruge policijskim službenicima, da se prikaže emisija Grand magazina iz 2015. kao dokaz gde je pevačica govorila o svojim porodičnim odnosima, kao i izveštaj o tragovima obuće u blatu.

Takođe, odbrana Marjanovića tražila je da se priloži i fotografija na kojoj se vidi kako je Jelena imala povredu ruke pre zločina i da iz tog razloga se njena krv našla na zadnjem sedištu Marjanovićevog mercedesa.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track