KARATE TRENER UHAPŠEN ZBOG NESREĆE, MARIJA POGINULA PRED ROĐENOM SESTROM: Svi detalji udesa kod Aranđelovca!
Foto: RINA

Tragedija

KARATE TRENER UHAPŠEN ZBOG NESREĆE, MARIJA POGINULA PRED ROĐENOM SESTROM: Svi detalji udesa kod Aranđelovca!

Crna Hronika -

Devojka Marija M. (30) poginula je na mestu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod sela Venčane u blizini Aranđelovca, kada je na nju, dok je stajala ispred pokvarenog auta sa svojom rođenom sestrom A.M. (22), naleteo karate trener D.M. (74) i udario u kola, pa odbacio vozilo na njih.

Kako Kurir nezvanično saznaje, do udesa je došlo na putu Venčane - Mirosaljce u zaseokju Maglovac.

- Nesreća se dogodila u 18.30 časova. Devojci se pokvario automobil, pa je izašla iz auta da vidi šta se desilo. Međutim, na nju je naleteo vozač drugih kola. Ona je kolima Hitne pomoći vožena za bolnicu, ali je u putu umrla - priča izvor:

- Njena mlađa sestra lakše je povređena, a vozaču je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan pred nadležnim tužiocem - objašnjava izvor.

Meštani Venčana kažu da se nezgoda dogodila na delu puta na kome ne može da se brzo vozi, te da su veoma iznenađeni kako je tu uopšte došlo do udesa.

- Devojka koja je stradala je iz sela Mirosaljci. Ona je krenula ka Venčanima, kada ju je udario vozač. Navodno, kola su joj se pokvarila, stala je pored puta sa sestrom, a na autu nisu imale svetla, nije im radila čak ni pozicija. Vozač ih, kako se priča, nije video i udario je u njih otpozadi - kažu meštani i nastavljaju:

- Navodno, nesreću je izazvao čovek koji se pre desetak godina doselio u Venčane i tu na ulazu u selo otvorio teretanu i karate trening centar. On je trener. Priča se da je jedno vreme bio pomoćni trener u reprezentaciji - navode naši sagovornici.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track