PREGAZIO JE BAHATI SPORTISTA: Na mestu na kom je u Las Vegasu poginula Srpkinja Tina osvanulo OVO... (FOTO)
Foto: Printscreen

u znak sećanja

PREGAZIO JE BAHATI SPORTISTA: Na mestu na kom je u Las Vegasu poginula Srpkinja Tina osvanulo OVO... (FOTO)

Crna Hronika -

Porodica Tine Tintor (23), devojke poreklom iz Srbije, koja je u novembru prošle godine poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu, koju je, kako se sumnja, izazvao Henri Rags III, zvezda američkog fudbala, oslikala je mural u znak sećanja na Tinu.

Žrtva i osumnjičeni
Žrtva i osumnjičenifoto: Printscreen/Facebook

Na mestu na kom je pre tri meseca nastradala devojka, ali i njen pas, sada se nalazi mural sa likom Tine Tintor i likom njenog psa Maksa. Pored murala porodica i prijatelji svakodnevno pale sveće i ostavljaju cveće u znak sećanja na prerano preminulu devojku.

Podsetimo, sportista, inače bivši napadač "Las Vegasa", Henri Rags, ogromonom brzinom se otpozadi zakucao u automobil u kom je bila Srpkinja sa svojim psom. Posle udarca, Tinin automobil se i zapalio, a ona je živa izgorela za valonom, dok su u nesreći Ragsi i njegova devojka, koja je bila s njim u automobilu, zadobili povrede.

Mural u Las Vegasu
Mural u Las Vegasu foto: Printscreen

Pred sudom u Americi u toku je postupak protiv Ragsa, koji se nalazi u kućnom pritvoru. Na ročištu održanom pre dve nedelje, on se nije pojavio, a njegov advokat je po završetku suđenja rekao je "da je dobio snimak sudara sa kamera od policije".

- Još nisam pogledao sve video snimke nesreće koja se desila 2. novembra - rekao je advokat nakon suđenja, a premosi portal ESPN. Rags se, kako navode, suočava sa optužbama za vožnju pod uticajem alkohola, kao i za nesavesnu vožnju. Preti mu robija i do 50 godina. On se takođe tereti i za posedovanje oružja.

(Kurir.rs - J. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track