OTKRIVENO KO JE VLASNIK IZREŠETANOG KAFIĆA: Pevač uživo prenosio rođendan na Fejsbuku kad su odjeknuli prvi hici!
Foto: Kurir.rs/Jelena Ivić

obrenovac

OTKRIVENO KO JE VLASNIK IZREŠETANOG KAFIĆA: Pevač uživo prenosio rođendan na Fejsbuku kad su odjeknuli prvi hici!

Crna Hronika -

Aleksandar T. povređen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila u lokalu "Džef" u Obrenovcu tokom proslave rođendana njegove bratanice (16). Vlasnik ovog lokala je pevač Džef Hrustić koji karijeru gradi u inostranstvu.

Džef Hrustić
Džef Hrustićfoto: Kurir.rs/Jelena Ivić

Da podsetimo, do pucnjave je došlo u 20.05 časova, a pukom srećom nikoga od gostiju nisu pogodili hici koje je iz pištolja ispalio nepoznati napadač.

Lokal koji se nalazi u centru Obrenovca nosi ime po Hrustiću, inače pevaču, a na izlogu su izlepljene Džefove fotografije. Sam Hrustić nalazio se sinoć na proslavi i snimao lajv za Fejsbuk, baš u momentu kada je napadač otvorio vatru. Kako je pojasnio reporteru Kurira, on je dugogodišnji prijatelj sa Sašom F., rođenim bratom povređenog Aleksandra.

ima svoj lik na lokalu
ima svoj lik na lokalufoto: Kurir.rs/Jelena Ivić

- Ovde su mi dolazile kolege sa estrade, ja sam muzičar, radim u inostranstvu - rekao je Hrustić za Kurir i dodao da je među gostima njegovog lokala ranije bila i pevačica Sara Reljić.

Hrustić inače, na društvenim mrežama, postavlja snimke sa poznatima, a među njima je i Šako Polumenta.

- U kafiću nikada nisam imao nikakav problem - istakao je Džef.

Inače, Saša F. pojasnio je da je Hrustić njemu nekada iznajmio lokal, te da su on i ćerka tu imali svoje kafiće, ali da se više ne bave ugostiteljstvom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track