PRED DETETOM SU MI PRETILI NOŽEM! Aleksandar o pucnjavi u Obrenovcu: Bio sam meta jer sam prijavljivao KRIMINALCE I DILERE!
Foto: Kurir.rs/Jelena Ivić

Šta se krije iza pucnjave

PRED DETETOM SU MI PRETILI NOŽEM! Aleksandar o pucnjavi u Obrenovcu: Bio sam meta jer sam prijavljivao KRIMINALCE I DILERE!

Crna Hronika -

U ovoj pucnjavi povređen je Aleksandar T., koji je otkrio detalje incidenta u Obrenovcu, ali i svoje sumnje

Šta se krije iza pucnjave koja se u sredu uveče dogodila u Obrenovcu? Napadač koji je sasuo rafal iz pištolja iz vozila u pokretu, u pravcu kafića „Džef”, za sada nije uhvaćen, a oni koji su mu bili mete tvrde da imaju ideju zbog čega se sve dogodilo.

Saša F., otac devojčice čiji je rođendan proslavljan u lokalu u momentu napada, naveo je da ne zna ko bi mogao ovako nešto da uradi. Aleksandar T. tvrdi da je bio meta napada tokom dečjeg rođendana u jednom klubu zato što se bori protiv kriminalaca.

– Živim u inostranstvu 20 godina, žena mi je Italijanka, uzeo sam njeno prezime. Došao sam u Srbiju da sa porodicom i prijateljima proslavim 16. rođendan moje ćerke. Nisam ni mogao da očekujem ovako nešto. Kada smo preživeli, kada je pucnjava prošla, otvorili smo šampanjac. Veliki je to stres za sve nas, a pogotovu decu koja su bila tu – navodi Saša.

Obrenovac, kafić Džef, Pucnjava
foto: Kurir.rs/Jelena Ivić

U ovoj pucnjavi povređen je Aleksandar T., Sašin mlađi brat, koji je, kako je naveo, bio okrenut leđima ka izlogu kada je napadač ispalio prvi metak.

Za razliku od brata, on ima ideju ko bi želeo da ga likvidira.

– Policajci su mi rekli da sam čistom srećom izbegao tri metka, koja su verovatno bila upućena meni, jer je pucano u predelu stomaka i glave. Doživeo sam nekoliko napada od nekih sitnih dilera, kriminalaca, koje smo brat i ja ranije prijavljivali.

Vadili su oružje na mene, pre pet meseci sam doživeo napad, kada su mi na pumpi, pred detetom, nož stavili na grudi. Poslednji napad bio je u januaru, kada su mi zapalili BMV – navodi Aleksandar.

Podsetimo, u Obrenovcu je u sredu u 20:30 časova došlo do incidenta u kom je iz automobila sa stranim tablicama ispaljeno osam metaka u pravcu kafica “Koktel bar Džef”, u Ulici Kralja Petra Prvog 1, gde se nalazilo desetak gostiju, nakon čega je policija blokirala taj deo grada. Aleksandar T. lakše je povređen, a njegov brat Saša F. prošao je bez povreda u pucnjavi, kada je nepoznati napadač otvorio vatru na lokal u kome su slavili 16. rođendan Sašine ćerke.

Kurir.rs/Objektiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track