CRNA NEDELJA U SRBIJI! Otac i sin skočili kroz prozor u Boru, Beograđanin se zakucao u kamion, pa pucao sebi u glavu! (VIDEO)
Foto: Kurir/J.M., Kurir/D.C., Kurir/M.S.

TUGA

CRNA NEDELJA U SRBIJI! Otac i sin skočili kroz prozor u Boru, Beograđanin se zakucao u kamion, pa pucao sebi u glavu! (VIDEO)

Crna Hronika -

Trojica muškarca izvršila su samoubistvo juče u gradovima širom Srbije, a crni niz otpočeo je Jovica Marković (55), koji je nakon saobraćajne nesreće u Resniku, koju je, kako se pretpostavlja, izazvao sa namerom da se ubije, presudio sebi pucnjem iz pištolja u glavu.

Resnik, Saobraćajna Nesreća
foto: Kurir/J.M.

Samo nekoliko sati nakon njega, Mile Rajić (61) i njegov sin Dejan (37) zajedno su skočili kroz prozor u Boru.

Tragedija u Resniku dogodila se juče u 8.35 časova kod tunela Straževica, kada se Jovica Marković, koji je bio za volanom "fijat punta", zakucao u kamion bugarskih registracija.

Živeo u autu

- On je skrenuo u suprotnu traku i zabio se kamion kojim je upravljao bugarski državljanin (44). Međutim, u ovoj nesreći niko nije povređen. Jovica je izašao iz automobila, potpuno smireno i hladnokrvno otišao iza kamiona i bez oklevanja pucao sebi u glavu - rekao je izvor Kurira.

Resnik, Saobraćajna Nesreća
foto: screenshot Prva tv

Naš sagovornik dodaje da je prizor ledio krv u žilama.

- Marković je pao, a krvi je bilo na sve strane. Telo je na kolovozu bilo sve vreme dok nije došla policija i obavila uviđaj, a saobraćaj je bio zaustavljen do 12 časova. Kolona vozila stajala je do Obrenovca.

Izvor Kurira objašnjava da je Marković u poslednje vreme prolazio kroz težak period u životu, te da je navodno živeo u svom automobilu.

- U autu je jeo i spavao. Policajci su ga zatekli neobrijanog i neurednog. Dane je provodio u tim kolima. Nakon tragedije policija je pronašla najbliže i njima saopštila šta se dogodilo - rekao je izvor.

Druga tragedija dogodila se tri i po sata kasnije u Ulici 3. oktobra u Boru, kada su otac Mile Rajić i njegov sin Dejan, nakon kraće rasprave, izvršili samoubistvo skokom sa osmog sprata zgrade u kojoj su živeli.

Bor, samoubistvo
foto: Kurir/D.C.

- Navodno, Dejan je došao u stan pre nekoliko dana i vodio oca kod lekara, a šta se posle desilo nikome nije jasno. Oni su se celog jutra svađali, a u jednom momentu su skočili kroz prozor zgrade. U stanu se nalazila Miletova žena, a Dejanova majka, koja je i pozvala policiju. Nažalost, kada su policajci i lekari Hitne pomoći stigli, Rajićima nije bilo spasa, već su preminuli - priča izvor Kurira.

Često se svađali

Komšinica porodice za Kurir je rekla da su se iz njihovog stana stalno čule svađa i rasprava, ali da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju.

00:07

Otac i sin zajedno skočili u smrt u Boru

- Oko podneva čula se baš velika buka iz njihovog stana, a onda sam videla da je nešto proletelo pored mog prozora. Prvo sam pomislila da je neko ko stanuje na višim spratovima bacio džakove sa smećem i bila sam jako začuđena. Kada sam pogledala kroz prozor, videla sam dvojicu muškarca koja leže u donjem vešu na travi ispred - rekla je ona.

Bor, samoubistvo
foto: Kurir/D.C.

Komšinica dodaje da problemi ove porodice traju već godinama i da je Mile bio nervozan i povučen, te da oni ni sa kim nisu kontaktirali.

- Dejan je davno otišao u Beograd da studira i ostao je tamo da živi, u Bor je dolazio samo da oca vodi kod lekara. Mile je pre sedam-osam godina operisao srce, od tada on i supruga malo žive ovde, a malo u selu Rgotina - kaže sagovornica:

- Mile je bio prek prema supruzi, nazivao ju je svakakvim imenima. Svi su se sklanjali od njega jer su mislili da je bolestan, ali niko nije verovao da će uraditi ovako nešto.

Ona je dodala da su prvo mislili da je neko jurio mladića u zgradi i da su onda oni ispali, ali su tek kasnije saznali da su u pitanju Mile i Dejan.

Nerazjašnjene okolnosti Mladić pao sa zgrade i poginuo

Mladić V. P. (17) pronađen je mrtav juče u 3.30 časova u Nišu, na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo. Kako saznajemo, ne sumnja se na nasilnu smrt, a policija veruje da je mladić pao sa zgrade.

- Ispituje se da li je pao sa prozora ili terase. Svakako uzrok smrti je pad sa visine, ali zasad su okolnosti nesreće nerazjašnjene - navodi izvor Kurira iz istrage i dodaje da je policija obavila uviđaj.

Tinejdžer je, kako saznajemo, živeo sa porodicom na petom spratu stambene zgrade.

- Ne možemo sada ništa da kažemo. Nismo u stanju bilo šta da pričamo - rekao nam je otac nesrećnog dečaka kada je otvorio vrata.

Komšinica koja stanuje sprat niže kaže da momak potiče iz fine porodice.

- Komšije kažu da je bila neka sedeljka sinoć kod njih u stanu, ali ja nisam čula nikakvu buku iako je moj prozor desetak metara udaljen od njihovog. Bila sam budna do dva sata ujutru i stvarno se nije čula ni glasna muzika. Suprug mi je rekao jutros da je video telo s prozora kada su došle policija i Hitna pomoć:

- Ne poznajem mladića dobro, ali znam da se uvek fino javljao na hodniku. Otac mu je vojno lice, jako su fini ljudi, mnogo mi je žao što ih je zadesila ovakva tragedija i što se mlad život ugasio.

M. S.

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja