UHAPŠENI ŽIVOJIN STALNO DOLAZIO I IZAZIVAO GA ŠTO JE IZGUBIO KUĆU: Komšija Milutin za Kurir otkriva šta je prethodilo ubistvu
Foto: Zorana Jevtić

oglasio se i mup

UHAPŠENI ŽIVOJIN STALNO DOLAZIO I IZAZIVAO GA ŠTO JE IZGUBIO KUĆU: Komšija Milutin za Kurir otkriva šta je prethodilo ubistvu

Crna Hronika -

Osumnjičen da je u beogradskom naselju Rušanj ubio komšiju, Živojin N. (72) je sa advokatom otišao u policiju i prijavio da je sekirom usmrtio Živka Đ. (76).

Komšije za Kurir kažu da su šokirane zločinom i da su nisu očekivali ovalav ishod.

00:14

Ubistvo u Rušnju dogodilo se jutros u Ulici Oslobođenja

- Živko ceo dan nije bio u kući kod nas. Išli smo da proverimo šta se dešava, nismo ga videli. Živojin je stalno dolazio i izazivao ga što je izgubio kuću, a ja sam stalno govorio da ga ne dira. Sramota je napraviće nešto - kaže za Kurir Milutin Gašić, koji je nakon što je ubijeni izgubio kuću zbog dugova, primio ga kod sebe.

Prema njegovim rečima, Milutin je dao gornji sprat kuće ubijenom i njegovoj ženi dok se ne snađu, ali od tada je prošlo šest godina. Živko Đaković je pre tei godine ostao bez supruge.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Kuća je otišla na doboš pre pet godina i od tada traju trzavice izmešu starog i novog vlasnika.

Brat ubijenog Radoslav Đ. kaže za Kurir da nije bio u dobrim odnosima sa bratom i da ne želi da komentariše.

- Razumite me, ali ne želim da pričam ništa o svom bratu. Mi godinama nismo bili u dobrim odnosima. Teško mi ali ne bi dalje o ovoj temi - kaže brat ubijenog za Kurir.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Ž. N. (72) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

Kako se sumnja, on je u naselju Rušanj, u kući, oštrim predmetom usmrtio šezdesetosmogodišnjeg muškarca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs/B.T.)

Bonus video:

00:49

KOMŠIJA IZ PAKLA: Zarobio stan i hodnik tonama smeća na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track