UŽAS! 4 ČLANA PORODICE KOD JAGODINE SKONČALA NA ISTI NAČIN: Posle smrti nisu sahranjivali članove, držali ih dok se ne OSETI SMRAD
Foto: Kurir D.D.I.

Horor u selu Glogovac kod Jagodine

UŽAS! 4 ČLANA PORODICE KOD JAGODINE SKONČALA NA ISTI NAČIN: Posle smrti nisu sahranjivali članove, držali ih dok se ne OSETI SMRAD

Crna Hronika -

Na telima Dragana i Nenada D. nije bilo tragova nasilja, i veruje se da su obojica preminuli prirodnom smrću

Prava horor scena zatekla je policajce u selu Glogovac kod Jagodine, kada su u jednoj porodičnoj kući, na kauču, pronašli beživotno telo Dragana D. (69). Telo njegovog sina Nenada (42) zatečeno je u dvorištu.

Prema nezvaničnim informacijama, otac je preminuo 15 dana pre sina, a slična tragedija zadesila je porodicu nekoliko godina ranije.

Naime, po prijavi meštana zbog smrada koji se širio iz njihove kuće, 28. marta 2018. godine pronađen je leš Draganove majke Milke. Komšije tvrde i da su Draganovog oca, nakon smrti, držali u kući nekoliko dana.

Utvrđeno je da ju je Dragan u porodičnoj kući čuvao dva meseca, ali ne iz koristoljublja, već zbog toga što nije imao novac da je sahrani.

Kako je navela komšinica, ova porodica naizgled nikada nije živela u socijalnoj bedi.

- Koliko znam, imali su i automobil, traktor sa prikolicom, zemlju. Bavili su se ranije i poljoprivredom, posebno dok je Draganova majka bila živa - kaže ona.

Ipak, kako tvrdi, znalo se po selu da članove porodice uništava opasan porok.

- Znali su da "zveckaju flašama". Dosta su pili, mislim da su propali zbog toga. Zna se to po celom selu, zato su izgledali zapušteno. Čak postoje priče da su Draganovu majku držali u kući dugo mrtvu, kao i oca. Meštani su počeli da prijavljuju tek kad je počeo da se oseća smrad.

Znate kako je u selu, svako vodi svoja posla, niko se nije tu puno raspitivao. Čak mislim ni da sa rođacima nisu bili u nekom kontaktu. Mislim da ni doktora nikada nisu posećivali - tvrdi ona i dodaje:

- Žao mi ovog mladog čoveka. Njemu majka radi u inostranstvu, zvala ga je da ide kod nje da radi, ali nije hteo.

A da nisu bili korisnici Centra za socijalni rad u Jagodini, potvrđeno nam je iz ove ustanove.

- Sva lica koja pominjete u svom Zahtevu nikada nisu bila na evidenciji Gradskog centra za socijalni rad Jagodina. Nikada se nisu obraćala zahtevom našoj ustanovi za bilo koje pravo iz socijalne zastite. MUP-u smo uputili istu informaciju - naveli su.

Kako je nezvanično rečeno, na telima nije bilo tragova nasilja, i veruje se da su obojica preminuli prirodnom smrću.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja