SMRSKAO LOBANJU ALEKSANDRU, PA POBEGAO! Napadač ima na desetine prijava! Kamenom ga udarali po glavi i sve to snimali!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

tuča u vrnjačkoj banji

SMRSKAO LOBANJU ALEKSANDRU, PA POBEGAO! Napadač ima na desetine prijava! Kamenom ga udarali po glavi i sve to snimali!

Crna Hronika -

Policija intenzivno traga za M.Z. koji je u subotu uveče sa drugovima brutalno pretukao Aleksandra A.

Kako saznajemo, M.Z. je te večeri pozvao Aleksandra da izađe ispred kafića, pa onda nasrnuo na njega sa grupom momaka.

- Nesrećnog momka tukli su kamenom po glavi i snimali napad. Aleksandru je smrskana lobanja i on je u KC Kragujevac čak bio u veštačkoj komi - kaže izvor.

M.Z. prvi sa leva
M.Z. prvi sa levafoto: Privatna Arhiva

Mladić za kojim policija i dalje traga ima na desetine prijava zbog tuča, bahatog i nasilničkog ponašanja, saznaje Kurir.

- On je u gradu poznat kao kabadahija koji provocira i tuče po gradu. Problematičan je i nepredvidiv. Nesrećni Aleksandar nije prva žrtva - priča sagovornik i nastavlja:

- M.Z. je u subotu veče bio sa prijateljima i iz za sada nepoznatog razloga rekao je Aleksandru A. da izađe iz novootvorenog lokala gde je sa drugovima slavio rođendan. Aleksandar je izašao i tada je krenula tuča - kaže naš sagovornik i dodaje da se sve dogodilo u nekoliko minuta.

pretučeni mladić
pretučeni mladićfoto: Privatna Arhiva

- Osumnjičeni mladić je prema rečima očevidaca, udarao mladića kog su okružila sedmorica i nije imao kud. Stvorila se gužva, a Aleksandar je pao na pod. Udarali su ga rukama i nogama, a onda je neko uzeo kamen i smrskao mu lobanju.

Prema rečima našeg sagovornika, krvi je bilo svuda po pločniku ispred kafića u Vrnjačkoj Banji.

- Čuo se i jak udarac, verovatno je tada Aleksandar udario i glavom od pločnik. Krvi je bilo svuda po ulici. Jeziv prizor, a nasilnici sus e razbežali. Kada su videli gužvu ispred lokala tada su izašli i Aleksandrovi prijatelji, a neko je već u međuvremenu obavestio policiju i Hitnu pomoć - kaže izvor.

lokal ispred kog se dogodila tuča
lokal ispred kog se dogodila tučafoto: Kurir

Podsetimo, Aleksandrov otac Radivoje A. rekao je ranije za Kurir da su u šoku zbog svega što se dogodilo i da se nadaju da će nasilnici biti uhapšeni.

- Uznemiren sam od subote, kao i moja porodica. Naš momak nije incidentan i nikad nije imao problema sa policijom, a banda koja ga je napala poznata je po Vrnjačkoj Banji po tučama i pravljenju nereda. Sada je i moj sin nastradao zbog njihove bahatosti - kaže Radivoje A. i dodaje:

- Aleksandar je u teškom stanju. Ne mogu ni da se setim koje sve povrede ima. Toliko su ga pretukli da ima fakturu lobanje i u veštačkoj je komi. Veliku nadu dobili smo jutros kada su ga stavili da diše samostalno, ali i dalje je sve pod znakom pitanja.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

01:05

KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA SE DEŠAVALO U DVORIŠTU NEGOTINSKE ŠKOLE: Mladić nasmrt pretučen, TREĆA SMRT U PORODICI ZA GODINU DANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track