PRITRČALI SA SVIH STRANA, TUKLI GA MOTKAMA PA IZBOLI: Petorica sa fantomkama UBILI MLADIĆA na Labudovom brdu, devojka sve gledala!
Foto: Stefan Stojanović MONDO

Jezivo

PRITRČALI SA SVIH STRANA, TUKLI GA MOTKAMA PA IZBOLI: Petorica sa fantomkama UBILI MLADIĆA na Labudovom brdu, devojka sve gledala!

Crna Hronika -

Mladića (21), koji je jutros preminuo pošto je sinoć izboden nožem na Labudovom brdu, napalo je nekoliko muškaraca koji su ga tukli i boli nožem!

Dvadesetjednogodišnjak preminuo je jutros na Urgentnom centru, posle borbe lekara da mu spase život.

On je stradao kad ga je u Ulici 11 krajiške divizije pretuklo petoro napadača, od kojih ga je jedan izbo nožem. Kako Informer saznaje, petoro napadača imalo je navijačke šalove na sebi i fantomke na glavama. Napad je bio planiran, a reč je o klasičnoj sačekuši.

Arhivska fotografija
Arhivska fotografija foto: Stefan Stojanović MONDO

Nesrećni mladić je u trenutku napada bio sa devojkom, Napadači, koji su bili naoružani motkama i noževima pritrčali su s nekoliko strana i brutalno ga pretukli, da bi ga, najmanje jedan, izubadao nožem.

Očevidac napada, devojka ubijenog, ispričala je policiji šta se desilo, opisavši kako su bili obučeni napadači. Nije znala da kaže o čijim navijačima je reč.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO

00:14

Ubistvo u Rušnju dogodilo se jutros u Ulici Oslobođenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track