DETALJI PUCNJAVE U PARAĆINU: Kombijem došao pred kuću poznanika i zapucao! Mladić (26) pokušao da pobegne, pa ga pretukli palicom
Foto: Nenad Kostić

DETALJI PUCNJAVE U PARAĆINU: Kombijem došao pred kuću poznanika i zapucao! Mladić (26) pokušao da pobegne, pa ga pretukli palicom

Crna Hronika -

Pedesettrogodišnji N. J. uhapšen je zbog, kako se sumnja, pokušaja ubistva dvadesetšestogodišnjeg mladića u Paraćinu, saopšteno je iz Policijske uprave.

Kako je do sada poznato, N. J. je sa dvojicom saučesnika, M. Z. (27) i P. S. (27), kombijem došao ispred kuće svog poznanika u nameri da ga ubije.

"Pozvali su mladića da priđe kombiju, on je to odbio, a onda je N. J. izvadio pištolj i počeo da puca u žrtvu. Ispalio je dva hica", kažu iz policije.

Kako saznajemo, nesrećni mladić je pokušao da pobegne, ali ga je tročlana ekipa sustigla kombijem u onda je počela nova tura iživljavanja. M. Z. I P. S. Su ga tukli bejbol palicom. Mladić je zadobio više udaraca.

Osumnjičeni su pobegli sa lica mesta, ali je policija ipak uspela da ih privede. U dvorištu vikendice glavnog osumnjičenog za pokušaj ubistva, N. J. pronađeni su kombi, a unutra nož, palica i 36 grama kokaina.

Povređeni mladić nalazi se u bolnici u Paraćinu. Istraga je u toku.

(Kurir.rs/E.P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track