JASMINU U BOLNICI ČUVA POLICIJA: Muža zaklala, pa umotala u foliju i ćebad, roditelji sumnjaju da je bio mrtav MESEC DANA
Foto: Printscreen/Facebook, Nenad Kostić

novi detalji zločina u lazarevcu

JASMINU U BOLNICI ČUVA POLICIJA: Muža zaklala, pa umotala u foliju i ćebad, roditelji sumnjaju da je bio mrtav MESEC DANA

Crna Hronika -

Jasminu S. (44) osumnjičenu da je nožem ubila supruga Sinišu (42), u Urgentnom centru čuva policija.

Da podsetimo, Jasmina S. ubila je muža u stanu u Lazarevcu, umotala ga u foliju i ćebad, pa zalivala omekšivačima kako bi uklonila miris truljenja tela. Ona je potom, pokušala da se ubije presecanjem grkljana, ali su je policajci, koji su u stan došli po pozivu komšija spasili i prebacili u bolnicu u kojoj se oporavlja.

Jasmina i Siniša
Jasmina i Sinišafoto: Privatna Arhiva

- Ona je sa intenzivne nege prebačena na poluintenzivnu i njeno stanje se popravlja i prati. Ispred sobe u kojoj se nalazi stalno su prisutni pripadnici MUP koji je čuvaju, obzirom da je osumnjičena za teško krivično delo koje je navodno inspektorima i priznala - priča izvor i nastavlja:

- Kada se bude dovoljno oporavila nju će ispitati nadležni tužilac, pa će se tada odlučivati i o pritvoru - navodi izvor.

Još uvek nije poznato kada je tačno Jasmina presudila suprugu.

- Ona je po dolasku u bolnicu rekla inspektorima da ga je ubila pre sedam do deset dana, ali porodica sumnja da je Siniša ubijen još početkom februara, pošto se od tad nisu čuli sa njim - kaže naš sagovornik.

1 / 6 Foto: Kurir

U stanu sa Jasminom i telom muža sve vreme su živela njihova maloletna deca.

- Deca su našla njeno oproštajno pismo i odnela ga komšiji. Kada ih je čovek pitao šta se desilo, mališani su rekli da se "mama ubila, a tata je u bolnici". Interesantno je da je Jasmina i komšijama govorila da je muž u bolnici na lečenju zbog visokog pritiska - objašnjava izvor.

Siniša S. danas je sahranjen na lokalnom groblju u Lazarevcu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track