04:32

ADVOKAT BRAĆE JOJKE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nema sumnje da je ON ubio porodicu Đokić! Otkrio kako su Miloševići PODNELI PRITVOR

ZLOČIN U ALEKSINCU

ADVOKAT BRAĆE JOJKE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nema sumnje da je ON ubio porodicu Đokić! Otkrio kako su Miloševići PODNELI PRITVOR

Crna Hronika -

Braća Aleksandar i Kostadin Milošević iz aleksinačkog sela Moravac koji su osumnjičeni za učešće u ubistvu tročlane porodice Đokić, pušteni su u utorak iz pritvora.

braća Jojke
foto: Kurir

Da podsetimo, Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u aleksinačkom selu Moravac, a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra.

Tri nedelje kasnije zbog ubistva je uhapšen njihov rođak Goran Džonić, a posle njegovog iskaza, lisice na ruke stavljene su i njegovim sinovima Milanu i Stefanu, ali i meštanima Moravca Kostadinu i Aleksandru Miloševiću.

Advokat braće Milošević Mladen Magdelinić izjavio je da je pritvor braći teško pao, ali da su ostali psihički jaki.

Mladen Magdelinić
foto: Kurir televizija

- Ključno je bilo da je tužilaštvo uzelo sve dokaze i nijedan ne ide na štetu okrivljenih Miloševića. Oni su još uvek u postupku, očekujemo da će se postupak obustaviti vrlo brzo. Pretpostavljam da istraga neće još uvek biti gotova. Čini mi se da tužilaštvo ima prilično jednu čistu sliku što se tiće Miloševića. Oni su jako dobro psihički podneli, s obzirom na to da znaju da nisu počinili nikakav zločin. Teško im je bilo zbog porodice, kao i njima. Oni imaju decu, žive u maloj sredini. Bili su vrlo zbunjeni kada su izašli iz pritvora, dobro se osećaju, srećni su. Istraga je gotovo završena, tok istrage ne može da se promeni - rekao je Magdelinić gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Mladen Magdelinić
foto: Kurir televizija

Advokat Magdelinić nema sumnje u to da je Goran Džonić počinio ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić.

- Nemam nikakve informacije. Ono što nas profesionalno vezuje je pritvor u predmetu. Nesumnjivo je da će biti podignuta optužnica u roku od 6 meseci, jer sigurno niko neće dozvoliti da Goran Džonić izađe iz pritvora ili generalno na slobodu. Ja mislim, nesumnjivo, da je Goran Džonić počinio ovaj zločin - rekao je advokat braće Milošević.

Mladen Magdelinić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.Lekić

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:09

Milan Džonić pušten iz pritvora, sačekala ga porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track