SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U NEGOTINU: Sekirom ubio prijatelja na spavanju, tužioca iznenadio načinom odbrane
Foto: Printscreen/Facebook, Privatna Arhiva

određen pritvor do 30 dana

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U NEGOTINU: Sekirom ubio prijatelja na spavanju, tužioca iznenadio načinom odbrane

Crna Hronika -

Negotinac M. P. (72), koji se sumnjiči da je udarcima u glavu sečivom sekire na spavanju ubio svog sugrađanina i prijatelja Gorana Milovanovića Gligu (52), saslušan je pred tužiocem Višeg suda u Negotinu.

Na iznenađenje nadležnih, on se branio ćutanjem. Zbog toga se još ne zna tačan motiv zašto ga je ubio, kao ni detalji zločina.

- Veoma je neobično, i nismo očekivali da će M. P. iskoristiti svoje zakonsko pravo i braniti se ćutanjem, obzirom da se nakon ubistva odmah sam prijavio policiji i priznao ubistvo. Policija je odmah otišla na adresu koju im je on dao, pronašla unakaženo telo i sekiru - saznajemo od nadležnih.

Za sada se pretpostavlja da je Milanović ubijen na spavanju obzirom da nema odbrambenih rana. Međutim, s obzirom da osumnjičeni ćuti, tek će rekonstrukcija ugla sečiva sekire pokazati u kom je položaju bila žrtva.

Ovaj zločin je tužilaštvo okarakterisalo kao teško ubistvo i M. P. je određen pritvor do 30 dana. Ukoliko on ne progovori, motiv svirepog ubistva ostaće večna tajna.

(Kurir.rs/S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track