DUŠAN JE ZBOG KUĆE PUCAO U MILANA I VERICU: 40 godina živeo u domu, nije hteo da se iseli zbog investitora!
Foto: Kurir

PODIGNUTA OPTUŽNICA

DUŠAN JE ZBOG KUĆE PUCAO U MILANA I VERICU: 40 godina živeo u domu, nije hteo da se iseli zbog investitora!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Dušana V. (65), koji je uhapšen u septembru prošle godine nakon što je zbog imovinskog spora pucao u supružnike Vericu i Milana K. Optužnica još uvek nije potvrđena, a njome se Dušan tereti za dva pokušaja teškog ubistva.

uviđaj na mestu zločina
uviđaj na mestu zločinafoto: Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Da podsetimo, Dušan je skoro 40 godina stanovao na placu ranjenih, koji su kobnog dana došli da razgovaraju sa njim o iseljenju, jer su plac želeli da prodaju investitoru. Tada je, nakon svađe, Dušan V. potegao pištolj koji legalno poseduje.

- Tužilaštvo je optužnicu podiglo, ali ona je još uvek na proveri u sudu - rekao je izvor Kurira.

Advokat Jelena Tončić koja zastupa optuženog Dušana V. potvrdila je naša saznanja.

advokat Tončić
advokat Tončićfoto: privatna arhiva

- Tačno je, poslala sam odgovor na optužnicu, ali trenutno ne mogu opširnije da pričam o slučaju. Moj klijent je u lošem psihičkom i fizičkom stanju, tokom boravka u pritvoru bio je i u bolnici. Očekujem pravično suđenje za njega - kratko je navela advokat Tončić.

Podsetimo, komšije su ranije za Kurir rekle da se Dušan V. žalio da trpi pritiske od Milana i Verice.

- Oni su živeli u Nemačkoj, a on je ovde sa suprugom gledao Vericinu pokojnu maćehu. Navodno je sa njom imao neki neoveren ugovor, dala mu je kućicu u dvorištu, on je tu podigao i sprat, ulagao, renovirao taj dom - pričaju komšije:

- Pošto je ovo atraktivna lokacija, investitori su ponudili mnogo novca za plac. On se nije slagao, pričao je da ga Verica i Milan pritiskaju. Tog dana mu je valjda svega bilo preko glave, uzeo je pištolj i pucao u njih.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track