JA SAM BIZNISMEN, VEĆ 40 GODINA DRŽIM HOTELE I RESTORANE, NEMAM VEZE SA ŠVERCOM KOKAINA: Ćazimov brat šokirao tužioca na Majorki
Foto: DB/Roland Magunia / AFP / Profimedia, Damir Dervišagić, Španska Policija

Saslušan osmani

JA SAM BIZNISMEN, VEĆ 40 GODINA DRŽIM HOTELE I RESTORANE, NEMAM VEZE SA ŠVERCOM KOKAINA: Ćazimov brat šokirao tužioca na Majorki

Crna Hronika -

Baškim Osmani, brat Ćazima Osmanija koji je uhapšen zbog šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu, isporučen je Španiji i saslušan je na Majorki i tom prilikom tvrdio je da svi njegovi prihodi dolaze od legalnih poslovanja i da je od rane mladosti bio primoran da radi.

Baškim Osmani, Ćazim Osmani
foto: DB/Roland Magunia / AFP / Profimedia, Damir Dervišagić

Podsetimo, Osmani je uhapšen u hotelu svog brata Ćazima Osmanija, prošlog meseca u Hrvatskoj.

Na saslušanju na Majorki Osmani se branio da su sva njegova poslovanja legalna, te da nema veze sa švercom kokina.

- Moja poslovna karijera počela je pre gotovo 40 godina. Imam hotele i restorane na Majorki, u Nemačkoj i Hrvatskoj. Celokupno moje bogatstvo dolazi od legalnih poslova - rekao je Osmani na saslušanju.

Lepa Brena, Grand, Poreč, Ćazim Osmani
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, španski mediji preneli su da je policija u Majorki pretresla Osmanijevu vilu u kojoj su nađene umetnička dela, skupoceni automobili, velika količina novca, ali i u posebnoj prostoriji zasad marihuane.

On se tereti i da je organizovao najmanje 10 mafijaških skupova, na kojima su prisustvovale kriminalne strukture sa Balkana i Italije.

- Osim Baškimove vile, na ostrvu su pretresani i restoran i hotel koji je u njegovom vlasništvu - preneo je Diario de Majorka.

Baškim Osmani, Španija, hapšenje
foto: španska policija

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja