BOLJE DA SE UBILA! Sin Jasmine za koju se sumnja da je ISKASAPILA muža i njegov LEŠ DANIMA KRILA u stanu otkrio JEZIVE detalje!
Foto: Nenad Kostić, Privatna arhiva

KAO U HOROR FILMU

BOLJE DA SE UBILA! Sin Jasmine za koju se sumnja da je ISKASAPILA muža i njegov LEŠ DANIMA KRILA u stanu otkrio JEZIVE detalje!

Crna Hronika -

- Osećam se kao da je umrla tu noć. Najveća greška je što sam joj slepo verovao. Ne znam da li će greh ići na moju dušu, ali bolje da se ubila - ovim rečima potresnu ispovest počinje Denis M. (21), mladić za čiju se majku Jasminu S. veruje da je ubila njegovog očuha Sinišu, a zatim njegov leš gotovo mesec dana držala u stanu u Lazarevcu u kojem je živelo i troje maloletne dece.

- Sve vreme je držala otvoren prozor u toj sobi, a ispred vrata je stavila sušilicu za veš kako niko od nas ne bi ulazio. Pokušavao sam nekoliko puta da uđem u sobu, ali mi je ona branila, stala bi ispred mene i pričala: „Ne može, ne može.” Sinišu sam poslednji put video krajem januara – navodi neutešni mladić.

Objašnjavajući kako je živeo i šta se događalo u kući u kojoj je njegova majka krila Sinišin leš, Denis gotovo da ne može da napravi razliku između stvarnosti i horor filma.

- Jedan dan nisam radio i ostao sam kod kuće. Bilo mi je čudno da Siniše nema ceo dan. Nije izašao da jede, nisam ga video da ide do kupatila. Pomislio sam da mu nije dobro i predveče sam krenuo da vidim kako je. Uhvatio sam se za kvaku od vrata, a majka je dobila napad histerije i skočila ispred mene. Odvela me je u moju sobu i rekla da je Siniša u bolnici, da je na VMA – priseća se Denis.

On navodi da nije mogao da poveruje šta čuje i insistirao je da se čuje sa Sinišom.

- Rekla mi je da zbog korone ne može, kao i da su mu na prijemu oduzeli telefon. Znao sam da on ne bi otišao a da mi pre toga ne kaže da je loše, iako sam znao da je imao problema sa srcem i pritiskom. Moj najveći greh je što sam joj verovao – navodi.

Denis dodaje da se neprestano pita šta bi bilo da je ipak ušao u tu sobu i da li bi majka presudila sebi ispred njega ili bi možda i njega napala.

Kurir.rs/Objektiv

bonus video:

01:24

DŽONIĆEVI SINOVI MORALI DA PRIMETE DA ŽIVE SA UBICOM! Posebno je zanimljiva JEDNA stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track