OČEVICI OTKRILI SVE O PUCNJAVI ISPRED KAFANE: Napadači su pobegli, ranjeni je šepao, a SVI SU SMRDELI NA ALKOHOL
Foto: Nenad Kostić

Haos u beogradu

OČEVICI OTKRILI SVE O PUCNJAVI ISPRED KAFANE: Napadači su pobegli, ranjeni je šepao, a SVI SU SMRDELI NA ALKOHOL

Crna Hronika -

Mladić M. K. (20) ranjen je juče ujutru, oko sedam sati, u pucnjavi koja se dogodila ispred jedne kafane na Autokomandi u Beogradu, a motiv je navodno bio svađa zbog devojke!

Kako Kurir saznaje, ranjeni mladić je bio u kafani sa svojom devojkom za jednim stolom, dok su za drugim stolom sedela trojica mladića.

krv ispred kafane
krv ispred kafanefoto: Nenad Kostić

Različiti stolovi

- Svi su bili pijani i verovatno je i alkohol kumovao incidentu. Čuli smo da su ti momci u jednom trenutku počeli nešto da dobacuju devojci. Da li su bili nepristojni ili se njoj i njenom momku jednostavno nije dopalo to što im se obraćaju, uglavnom počela je prvo svađa, a potom i tuča - prepričava naš izvor šta je prethodilo pucnjavi.

- Dok su se tukli, momci su izašli ispred lokala. Tada je jedan od trojice mladića izvadio pištolj i zapucao. Metak je pogodio M. K. u nogu. Odmah potom napadači su počeli da beže ka obližnjoj pumpi, gde su navodno seli u taksi i otišli - ispričali su očevici za Kurir.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Kako su dalje dodali, i ranjeni mladić se dao u beg.

- On je malo otežano hodao, tačnije šepao je na tu nogu u koju je pogođen. Rana mu je krvarila, a na mestu gde je upucan bila je lokva krvi. Njegova devojka je sve vreme bila tu. Plakala je i bila je unezverena. Kad je M. K. počeo da beži, ona je ostala da sedi u njegovoj krvi i počela je da vrišti: "Ljubavi, ljubavi, stani!" U jednom trenutku je i rekla: "Šta se ovo dešava, zovite pomoć!" - kažu naši sagovornici i dodaju da su policija i Hitna pomoć došle za desetak minuta.

Prava gungula

- Ranjeni mladić, kad je čuo policiju, vratio se do kafane i tada je prevezen u Urgentni centar, a za napadačima se traga - kažu naši sagovornici i dodaju:

- Na kafani ima video-nadzor, kao i na drugim obližnjim lokalima, tako da je policija uzela snimke kako bi lakše identifikovala napadače. Radnici obližnjih trafika i lokala kažu da su po dolasku na posao zatekli mnogo policajaca.

kafana ispred koje je bila pucnjava
kafana ispred koje je bila pucnjavafoto: Nenad Kostić

- Bila je prava gungula. Inspektori su razgovarali sa očevicima, a uzimali su i snimke s kamera iz maltene svih lokala u okolini. Kažu da su akteri ovog nemilog događaja bili jako pijani, da su svi smrdeli na alkohol, kao i devojka ranjenog mladića. Mi ne znamo da li se napadači i povređeni poznaju odranije ili su se sada prvi put sreli - rekao je jedan od radnika iz obližnje radnje.

Kafana radi celu noć

Tu svi dolaze pijani

kafana u kojoj je izbio sukop među mladićima
kafana u kojoj je izbio sukop među mladićimafoto: Nenad Kostić

Niko iz kafane ispred koje se desila pucnjava juče nije želeo da daje izjave, samo su nam kratko rekli da ne rade. Inače, ta kafana je poznata u gradu jer radi celu noć.

- Tu uglavnom dolaze posle provoda u klubovima i na splavovima da nastave provod do zore. Bude tuča, jer svi uglavnom dođu pijani i nastave s pićem, ali pucnjava i nekih ozbiljnijih incidenata do sada nije bilo - kaže nam izvor.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track