NAPADAČ NA TUŽIOCA PRIZNAO KRIVICU: Dobiće uslovnu kaznu, a 4 godine ne sme da da počini krivično delo!
Foto: Shutterstock

treće tužilaštvo

NAPADAČ NA TUŽIOCA PRIZNAO KRIVICU: Dobiće uslovnu kaznu, a 4 godine ne sme da da počini krivično delo!

Crna Hronika -

Osumnjičenom T. M. (43) koji je napao zamenika tužioca na Novom Beogradu priznao je krivicu i s Trećim osnovnim javnim tužilaprtvom sklipio je sporazum.

U saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu navodi se da je osumnjičenom određena kazna jer je ugrozio sigurnost zamenika javnog tužioca.

- Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu nakon saslušanja sa osumnjičenim T.M. (1979) zbog izvršenja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika, zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela, te je od strane suda presudom izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena kazna zatvora od 1 (jedne) godine koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od 4 (četiri) godine, ne učini neko novo krivično delo, povodom događaja na raskrsnici ulice Tošin bunar i ulice Bulevar Milutina Milankovica, kada je okrivljeni ugrozio sigurnost zamenika javnog tuzioca Viseg javnog tuzilastva u Beogradu - navodi se u saopštenju

Naime, T.M. je na raskrsnici Ulice Tošin bunar i Bulevara Milutina Milankovića pretio i napado zamenika javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, iako mu je on pokazao službenu legitimaciju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track