00:14

Mesto ubistva mladića iz okoline Doljevca

brutalno

LOKVA KRVI OSTALA U FOTELJI: Mihajlo izboden nasmrt, na mestu ubistva jeziv prizor VIDEO

Crna Hronika -

Mihajlo Mićević (25) iz niškog naselja Bubanj ubijen je u noći između utorka i srede sa nekoliko uboda nožem u selu Šarlinac kod Doljevca.

Policija je posle kraće potrage u susednom selu uhapsila Nikolu M, zbog sumnje da je ubio Mićevića.

Prema rečima Srđana M, oca osumnjičenog mladića u njihovoj kući se desila prava drama. Naime, kako kaže, u njihovu kuću je usred noći, oko jedan sat, došlo troje ili četvoro mladića, koji su imali su oružje.

ubijeni mladić, Šarlinac, Niš, Doljevac, ubistvo
foto: Kurir/M.S.

- Sin je tada uleteo kod mene u sobu i rekao: "Ustaj ćale, došli su da nas ubiju!" i odjurio je iz sobe. Onda sam čuo neko komešanje i borbu na prvom spratu kuće. Sin je onda sišao dole kod mene sav izbezumljen, a ja sam mu rekao da se smiri. Istrčao je u dvorište i doviknuo mi: "Zovi Hitnu i advokata" - kaže Srđan za Kurir.

ubijeni mladić, Šarlinac, Niš, Doljevac, ubistvo
foto: Kurir/M.S.

Na mestu ubistva ostao je jeziv prizor. Lokva krvi na fotelji, a delovi nameštaja su razbacani svuda po sobi.

00:14

Mesto ubistva mladića iz Niša

Srđan je rekao i da se, pošto je njegov sin otišao, popeo na sprat kuće i u fotelji zatekao momka kako nepomično leži u lokvi krvi, ali da nije video ubodne rane.

Policija je uhapsila i D.P. (20), M.C. (21) i N.S. (23) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

(Kurir.rs/M.S.)

Bonus video:

00:54

Drug ubijenog mladića u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja