DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD SREMSKE MITROVICE: Devojka prešla u suprotnu traku, 3 drugarice TEŠKO POVREĐENE
Foto: Shutterstock

sudar

DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD SREMSKE MITROVICE: Devojka prešla u suprotnu traku, 3 drugarice TEŠKO POVREĐENE

Crna Hronika -

Tri devojke teško su povređene u žestokom sudaru koji se dogodio na putu od Bosuta ka Kuzminu kod Sremske Mitrovice.

Putnice automobila S.V. (28), M.V. (30) i A.V. (38) zadobile su teške telesne povrede, dok je troje njih lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 10 sati na putu Sremska Mitrovica-Kuzmin.

Saobraćajna nezgoda se desila kada je se J. D. (29) svojim automobilom sudarila sa drugim vozilom koje joj je dolazilo iz suprotnog smera, a kojim je upravljao S.T. (38)

- Tri teško povređene devojke bile su u vozilu kojim je upravljala J.D. Nezgoda se dogodila kada je ona svojim vozilom iz nepoznatog razloga prešla u traku namenjenu za suprotni smer, a u kojoj je bilo vozilo kojim je upravljao S.T. Od siline udarca automobil sa devojkama se odbio i završio u jarku.

Lake telesne povrede zadobili su vozač i suvozač drugog automobila - objasnio je izvor i dodao da se vozilo za koje se sumnja da je izazvalo sudar, a u kom su bile četiri devojke, kretao iz pravca Bosuta ka Kuzminu.

(Kurir.rs/Espreso)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track