ZAJEDNO ORGIJALI SA DEVOJKAMA, PA DRUGA IZBO ŠRAFCIGEROM PO VRATU! Miloš krvav udarao u komšijska vrata i dozivao upomoć!
Foto: Kurir/J.M.

novi detalji pokušaja ubistva

ZAJEDNO ORGIJALI SA DEVOJKAMA, PA DRUGA IZBO ŠRAFCIGEROM PO VRATU! Miloš krvav udarao u komšijska vrata i dozivao upomoć!

Crna Hronika -

Stefan S. (23), koji u dosijeu ima čak 100 krivičnih dela, uhapšen je preksinoć u beogradskom naselju Braće Jerković zbog sumnje da je šrafcigerom u vrat ubo svog druga Miloša S. (27), posle navodne svađe oko devojaka s kojima su bili u nekoj vrsti veze.

Tragovi krvi na mestu napada
Tragovi krvi na mestu napadafoto: Kurir/J.M.

Kako Kurir saznaje od izvora iz istrage, momci, koji su inače dobri prijatelji, došli su na kućnu žurku kod zajedničke poznanice, a umesto dobrog provoda, posvađali su se oko devojke i sve se završilo prizorom iz horor filma.

Kućna žurka

- Iz stana devojke koja živi na drugom spratu od predvečerja se čula glasna muzika. Pretpostavlja se da su osumnjičeni i žrtva bili bliski s devojkom kod koje su došli, ali i s njenom drugaricom, koja je takođe bila gošća, te da su se te večeri zajedno provodili i orgijali. U jednom momentu, oni su se posvađali zbog devojaka, a onda je Stefan S. dohvatio šrafciger koji je bio na stolu i počeo da ubada Miloša u vrat pred zaprepašćenim ženama - priča izvor.

On dodaje da su komšije oko 18.30 časova prijavile buku i da su policajci došli u Ulicu braće Jerković, gde ih je dočekao stravičan prizor.

Neverovatno

Osumnjičeni tokom bekstva naleteo na policajca

Stanari zgrade ispričali su za Kurir da je Stefan S. uhapšen odmah nakon napada, jer se komšija policajac zatekao u blizini.

- On je istrčao ispred zgrade i skrenuo u sporednu ulicu. Upao je u jedno dvorište u kom se nalazi radnja gde se pukom srećom zadesio komšija koji je pripadnik MUP. Video je mladića koji je bio sav krvav, uhvatio ga je i nije ga pustio do dolaska kolega - priča komšija.

- Mladić sa ubodima na vratu ležao je na podu ispred ulaznih vrata u lokvi krvi i zapomagao. Devojke su bile u stanu, vidno uplašene, nisu smele da mrdnu i progovore. Komšije su zabrinuto gledale iz svojih stanova, ali niko nije smeo da izađe i pomogne mladiću, jer nisu znali šta se dogodilo - priča izvor.

Stanari zgrade za Kurir su ispričali da je krvi bilo po celom hodniku, kao i na vratima svih stanova.

- Čula sam jauke i dozivanje upomoć. Izašla sam da vidim šta se dešava kad je kraj mene protrčao mladić koji je bio skroz krvav. Krenula sam gore i zatekla na ulaznim vratima stana mlade komšinice drugog mladića, koji je ležao na podu a krv je iz njegovog vrata šikljala na sve strane. Mnogo sam se uplašila, pa sam pobegla u svoj stan - priča komšinica za Kurir.

Braće Jerković, ubod
foto: Kurir/J.M.

Ona dodaje da je odmah pozvala policiju.

- Nikad ovo u životu nisam videla, ali da budem iskrena, nije da nisam očekivala ovako nešto - kaže komšinica, dok se komšija priključuje:

Upali komšinici na terasu

- Ovo nije prvi incident u tom stanu, svi su već opominjali vlasnicu da se smiri, ali da smiri i svoje prijatelje. Ona za to ne mari, a otkad je došla ovde, u zgradi se okupljaju razni sumnjivi tipovi. Čuli smo da su neki od njih čak i hapšeni zbog različitih krivičnih dela. Skupljaju se ovde, dovoze je i odvoze - žali se komšija.

Stefana i Miloša, kako tvrde, dobro poznaju.

- Oni često prave probleme svim stanarima. Pre nekoliko dana upali su u stan pored preko terase, navodno su tražili neku lopticu koja im je upala tamo dok su se dobacivali. U tom stanu živi starija žena koja je operisala srce, kad nije umrla od šoka... Oni ovde ne stanuju, ali su redovni gosti.

Vlasnica stana problematična

Majka joj danima ležala mrtva u kući

Komšije iz zgrade u kojoj se dogodio pokušaj ubistva o devojci u čijem stanu je došlo do ubadanja nemaju reči hvale.

- Ona je čudna devojka. Preko dana je tiha, pokušava da se uklopi, ali čim padne noć, počinje pravi pakao. Muzika trešti, okuplja se mnogo ljudi. Pre nekoliko meseci zadesila ju je tragedija kad joj je majka preminula. Nesrećnu ženu u stanu su našle komšije koje su primetile da je danima nema - kažu naši sagovornici.

- Mislili smo da će je to promeniti i ona se stvarno primirila, ali u poslednje vreme počela je da pravi još veće žurke. Ne znamo šta više da radimo, ona je ranije bila fina i dobra, pomagala je svima, čak je jedno vreme čistila zgradu, ali vidimo da je sada upala u velike probleme - navode.

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Bonus video:

01:10

ŽIVKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE ĐINĐIĆ REKAO 2 DANA PRE NEGO ŠTO JE UBIJEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track