EVO KO JE NAVIJAČ KOJI JE DANAS RANJEN U NOVOM SADU: Mandaru do sada tri puta pokušali da ubiju, zbog OVOGA bio u zatvoru
Foto: Facebook, Kurir/S.S.

problematičan momak

EVO KO JE NAVIJAČ KOJI JE DANAS RANJEN U NOVOM SADU: Mandaru do sada tri puta pokušali da ubiju, zbog OVOGA bio u zatvoru

Crna Hronika -

Miloš M. Mandara (32), koji je ranjen rano jutros u sačekuši u naselju Detelinara u Novom Sadu navijač je Partizana i dobro je poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

Ranjeni Mandara je procesuiran u više predmeta i osuđivan je na zatvorske kazne zbog posedovanja droge, oružja i nanošenja teških telesnih povreda zbog čega je neko vreme proveo iza rešetaka, piše Blic. Nezvanično, Mandara je u Novom Sadu poznat i po prgavoj naravi.

Miloš M. Mandara
Miloš M. Mandara foto: Facebook

Miloš Mandara je već nekoliko puta preživeo brutalne napade. Naime, dva puta je bio ubadan nožem, a jednom je pokušana njegova likvidacija iz vatrenog oružja, ali je tada prošao bez povreda.

Podsetimo, Mandara je ranjen u nogu oko 6 sati jutros kada su mu dva napadača, prema prvim informacijama policije, napravila sačekušu u Detelinari. Napadači su očigledno dobro znali njegove navike, te su znali da u to vreme obično šeta svog psa.

Mesto napada
Mesto napadafoto: Kurir/S.S.

Napravili su mu sačekušu i ka njemu ispalili nekoliko hitaca. U pucnjavi je u glavu ranjen i njegov pas rase staford, kog su veterinari operisali i spasili mu život.

Mandara je ranjen u nogu i pogođena mu je aorta zbog čega je operisan i nalazi se u bolnici.

Napadači, kojih je bila dvojica, su nakon napada pobegli kolima s lica mesta.

Policija je obavila uviđaj na Detelinari, na mestu pucnjave vidljivi su tragovi krvi u travi, i istraga ovog napada još je u toku.

(Kurir.rs / Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track