DEVOJKE POVREĐENE U UDESU KOD LESKOVCA HOSPITALIZOVANE: Jedna bez svesti, priključena na respirator
Foto: RINA

uviđaj u toku

DEVOJKE POVREĐENE U UDESU KOD LESKOVCA HOSPITALIZOVANE: Jedna bez svesti, priključena na respirator

Crna Hronika -

Zdravstveno stanje devojke (22) koja je povređena danas oko 9.30 sati u udesu kod sela Pečenjevce na auto-putu Niš-Vranje je u teškom stanju.

Ona je bila u automobilu sa još jednom devojkom (31) koja je takođe povređena, ali je zadržana u leskovačkoj bolnici.

- Jedna pacijentkinja je stigla sa tog područja. Nalazi se na mehaničkoj ventilaciji, bez svesti je i trenutno traje njena dijagnostika po trauma protokolu - rečeno nam je u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu.

Kako nezvanično saznajemo, ona ima povrede grudnog koša i glave.

Saobraćajna nesreća se dogodila blizu naplatne rampe kod sela Pečenjevac. Prema nekim saznanjima, one su bile u automobilu koji se kretao zaustavnom trakom. Iza njih je bio šleper koji je navodno pokušao da ih pretekne, a onda ih udario.

- Druga devojka koja je stara 31 godinu zadobila je politraumu i trenutno je na dijagnostici u Opštoj bolnici u Leskovcu", rekli su iz leskovačke bolnice.

Za sada nije poznat identitet devojke koja je smeštena u niškoj bolnici, a sve što je poznato je da su bile u automobilu sa crnogorskim tablicama.

Nakon udesa mogli su se videti jezivi prizori na autoputu, a jednu od devojaka je morala da izvlači iz automobila vatrogasno spasilačka jedinica.

Vozač šlepera nije povređen. U policijskoj upravi Leskovca nam je rečeno da policija obavlja uviđaj i da će se nakon toga znati više činjenica o nesrećnom trenutku na auto-putu.

(Kurir.rs/M.S.)

Bonus video:

00:38

STRAVIČNA NESREĆA KOD RUMENKE: 4 mladića sletela automobilom u kanal Dunav-Tisa-Dunav! Za jednim se još traga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track