BLUD I RAZVRAT U KAFANI U KOJOJ JE SINOĆ IZBODEN MLADIĆ: Gost zubima skida gaćice pevačici! ŠOK VIDEO
Foto: Kurir.rs, Privatna Arhiva

trstenik

BLUD I RAZVRAT U KAFANI U KOJOJ JE SINOĆ IZBODEN MLADIĆ: Gost zubima skida gaćice pevačici! ŠOK VIDEO

Crna Hronika -

Sukob u kafani u selu Medveđa kod Trstenika, u kom je mladić (23) izboden nožem ispred objekta, navodno je izbio nakon svađe oko pevačice, saznaje Kurir.

kafana ispred koje je bila tuča
kafana ispred koje je bila tučafoto: Kurir.rs

- Ubadanje se desilo ispred kafane, a kada je došla policija ona više nije radila. Po selu se priča da je pre ubadanja, objekat radio i da je bila i neka pevačica, oko koje su se gosti posvađali. Kada se provod završio, gosti su se navodno razračunali ispred lokala - objašnjava izvor i dodaje da je u tuči jedan od gostiju, inače mladić (23), zadobio ubode nožem i da je prevezen u kruševačku bolnicu.

kafana, Medveđa, pevačica
foto: Privatna Arhiva

Meštani pričaju da je ova kafana poznata po tome što stalno nastupaju polugole devojke.

- Ma, tu je opšti blud i razvrat. Napiju se gosti, pa ne znaju šta rade. Te pevačice, ako tako mogu da se nazovu, nastupaju u gaćama i brushalterima, istetovirane su. Igraju provokativno i ponašaju se slobodnije. Dozvoljavaju gostima da im svašta rade, tako da nas ni ne čudi što se ovo sad dogodilo - pričaju meštani.

01:29

Blud i razvrat u kafani gde se desilo ubadanje

Isplivao je i jedan snimak veselja u pometunoj kafani, na kom su gosti zabeležili kako se jedan gost zabavlja sa pevačicom.

- Na snimku se vidi kako muškarac u zanosu skida pevačici gaćice zubima, dodiruje je po butinama i gura joj pare u dnji veš. Za to vreme drugi gosti se smeju, aplaudiraju i komentarišu - kaže izvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track