PRE DVE GODINE JOJ JE POGINUO MUŽ U UDESU, A SADA NJU UBIO KAMION: Tužna sudbina devojke koju je pokosio teretnjak na auto-putu
Foto: RINA

VLADIČIN HAN

PRE DVE GODINE JOJ JE POGINUO MUŽ U UDESU, A SADA NJU UBIO KAMION: Tužna sudbina devojke koju je pokosio teretnjak na auto-putu

Crna Hronika -

Miljana Stošić (26) iz Dekutinca kod Vladičinog Hana, preminula je u KC Niš, dve nedelje nakon što je povređena u saobraćajnoj nesreći na starom auto-putu u selu Priboj.

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila 4. marta, kada je u večernjim satima kamion marke "volvo" udario Stošićevu koja je bila na putu.

- Kamion je devojku pokosio dok se nalazila na sredini auto-puta, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima. Ona je odmah prebačena u KC Niš sa izuzetno teškim povredama, a vozaču nije određen pritvor - navodi izvor Kurira:

- Pošto se nesreća dogodila u večernjim satima moguće je da je nije video. Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu naložilo je potrebna veštačenja, a u bolnici je već obavljena obdukcija.

Naš sagovornik objašnjava da je devojka imala izuzetno tešku sudbinu.

- Ona je bila udata, ali se kasnije rastala od supruga. Ubrzo nakon toga on je poginuo u saobraćajnoj nesreći u susednom selu, sleteo je sa puta. Tu tragediju je izuzetno teško podnela - priča izvor Kurira:

- Nikome nije jasno šta je radila u selu Priboj koji je desetak kilometara daleko od Dekutinca, a naročito zašto je bila na auto -putu - dodaje izvor. Stošićeva će danas biti sahranjena u rodnom selu Dekutince.

- Pola sela se skupilo da joj upali sveću. Tuga do neba, nema dve godine kako joj je muž poginuo, a evo sada i ona ode. Lepa je bila kao anđeo, takve devojke u okolini nije bilo - pričaju komšije.

Iz KC Niš za Telegraf.rs potvrdili su da je devojka preminula 20. marta.

- Pacijentkinja je kod nas stigla intubirana, u stanju kome, sve vreme je bila na mehaničkoj ventilaciji ali je uprkos naporima lekara, došlo do smrtnog ishoda. Imala je teške povrede mozga, grudnog koša i prelom leve potkolenice - saopšteno je iz niškog UKC.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track