NOVI DETALJI TRAGEDIJE U RIPNJU: Supruga otkrila šta se dešavalo kobnog dana, kada su pronađena tela Milana i Momčila (FOTO)
Foto: Kurir

sin pronašao oca

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U RIPNJU: Supruga otkrila šta se dešavalo kobnog dana, kada su pronađena tela Milana i Momčila (FOTO)

Crna Hronika -

Porodica i rodbina Milana (96) i njegovog sina Momčila (75) M. iz Ripnja koji su juče nađeni mrtvi u šoku je nakon tragedije.

Tela oca i sina poslata su na obdukciju i celom slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Momčilo je sa ženom i ocem Milanom živeo u Ripnju. On i supruga su brinuli o starcu koji je već bio na samrti.

Ripanj, samoubistvo, Momčilo Marković, Milan Marković
foto: Kurir

Prvi rezultati istrage govore da je Milan umro prirodnom smrću, a da je Momčilo presudio sebi hicem iz pištolja.

- Milan je bio star i bolestan. Videlo se da mu je loše. Juče smo došli da ga presvučemo. Teško je distao. Momčilo mi je rekao da će mu otac umreti za koji dan - počinje priču za "Telegraf" supruga muškarca koji se ubio na livadi, na svega 100 metara od kuće, a onda dodaje:

- Nakon toga Momčilo je izašao iz kuće, a zatim i ja. Sušila sam duvan, pa sam odlučila da obiđem svekra. Tada sam i videla da je Milan mrtav. Pokušala sam da dozovem supruga Momčila, ali mi se nije javljao. Odlučila sam da pozovem sina Dejana kako bi nam pomogao i došao u Ripanj.

1 / 5 Foto: Kurir

Dejan je stigao, a od Momčila još uvek nije bilo ni traga ni glasa, što je donelo brigu. Kučići su počeli da laju i faktički odveli Dejana stotinak metara dalje, ka šumi, gde je ležalo telo njegovoj oca.

Obdukcija oca i sina iz Ripnja juče još nije bila gotova. Momčilova porodica ne zna motiv njegovog samoubistva.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track