Službenica Pošte proneverila 330.000 dinara?!

Službenica Pošte proneverila 330.000 dinara?!

Crna Hronika -
Osumnjičena je Policijskoj upravi u Kruševcu prijavila da je nad njom u Pošti u kojoj je zaposlena, izvršeno razbojništvo

KRUŠEVAC - Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu podneli su krivičnu prijavu protiv I.M. (36) iz Kruševca, službenice JP PTT saobraćaja Srbija zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela lažno prijavljivanje i pronevera, saopštila je kruševačka policija.

Osumnjičena je Policijskoj upravi u Kruševcu prijavila da je nad njom u Pošti u kojoj je zaposlena, izvršeno krivično delo razbojništvo.

Navela je da je u ranim jutarnjim satima, dok je otključavala vrata Pošte, nepozntai počinilac, uz pretnju pištoljem, odveo do metalne kase, prinudio je da otključa, odakle je, po njenoj izjavi, protivpravno oduzeo 330.000 dinara i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Efikasnim radom na rasvetljavanju ovog krivičnog dela, policijski službenici su otkrili da se radi o krivičnom delu lažnog prijavljivanja, nakon čega su u stanu osumnjičene pronašli deo novca od svote koju je prijavila.

Utvrđeno je da je nekoliko meseci unazad, ostatak novca proneverila i iz tog razloga lažno prijavila razbojništvo, da bi prikrila manjak u kasi, navela je policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track