UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA: Drogu prodavali na ulicama Beograda! Pretresi u toku
Foto: MUP Printscreen

tužilaštvo za organizovani kriminal

UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA: Drogu prodavali na ulicama Beograda! Pretresi u toku

Crna Hronika -

Policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakom višemesečnog predistražno postupka uhapsila šestoro osumnjičenih za trogovinu drogom na teritoriji Beograda.

- Po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal danas su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije - Službe za borbu protivorganizovanog kriminala uhapsili F. D., U. J.,D. K.,Č. D, S.D i V.H., zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnihdroga - saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Pripanici ove organizovane kriminalne grupe, kako se navodi, su u od septembra prošle godine do danas, nabavljali drogu od za sada nepoznatih osoba i distribuirali je na terotoriji Beograda.

hapšenje, MUP
foto: Printscreen/MUP Srbije

- Organizator ove organizovane kriminalne grupe F. D. je sa kupcima dogovarao mesto, način, vreme i cenu isporuke, a potom davao naloge pripadnicima koji su kao kuriri dalje robu, odnosno opojnu drogu, odnosili i predavali je kupcima. Cena marihuane po kilogramu sekretala između 1.900 i 2.000 evra - navelo je tužilaštvo.

Pretresi su, kako je potvrđeno iz tužilštva i dalje u toku. - Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Tužilaštvu zaorganizovani kriminal - precizirano je u saopštenju.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track