POGLEDAJTE KAKO MANIJAK NAPADA DEVOJKU (19) U ŽELEZNIKU: Taksista je spasao u poslednji čas (VIDEO)
Foto: Kurir

beograd

POGLEDAJTE KAKO MANIJAK NAPADA DEVOJKU (19) U ŽELEZNIKU: Taksista je spasao u poslednji čas (VIDEO)

Crna Hronika -

Devojka (19) napadnuta je sinoć oko 2.30 sati u Ulici Radnih akcija u Železniku u Beogradu, kada joj je, za sada, nepoznati muškarac stavio ruku preko usta i pokušao da je uvuče u obližnji mračni haustor, najverovatnije u nameri da je siluje ili opljačka.

Kurir je ekskluzivno došao u posed snimka sa sigurnosnih kamera, na kome se vidi napad na nesreću devojku.

Naime, kamere sa okolnih objekata zabeležile su kako muškarac napada tinejdžerku, nasilno je vuče i cima, a nju je spasao taksista, koji je slučajno baš u tom trenutku naišao. Videvši sa svoje leve strane šta se dešava, taksista je stao, a napadač se tada uplašio i otrčao među zgrade, dok je preplašena devojka ušla u taksi.

Pogledajte napad:

00:14

Muškarac napada devojku i pokušava da je odvuče u haustor

- Na ulici nije bilo nikoga. Devojka se otimala, vrištala je. Taksista je shvatio o čemu se radi i odmah je stao. Da on nije naišao ko zna šta bi se dogodilo! - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, napadač je star oko 25 godina, ima bradu, a na sebi je imao sivu duksericu sa kapuljačom, sive patike i crni donji deo trenerke. - On nije pričao srpski, pa se pretpostavlja da je u pitanju migrant. Inače, u blizini se nalazi neka kuća u kojoj se okupljaju migranti - kaže naš izvor. Policija traga za osumnjičenim.

Napadač vuče devojku preko ulice
Napadač vuče devojku preko ulice foto: Kurir

(Kurir.rs - J. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja