SREĆNI SMO ŠTO JE MANIJAK PRONAĐEN: Roditelji napadnute devojke iz Železnika odahnuli posle njegovog hapšenja
Foto: Kurir

reakcija

SREĆNI SMO ŠTO JE MANIJAK PRONAĐEN: Roditelji napadnute devojke iz Železnika odahnuli posle njegovog hapšenja

Crna Hronika -

Mladić N. Z. (28) uhapšen je juče zbog postojanja sumnje da je 25. marta u ranim jutarnjim satim napao i pokušao da siluje devojku S. A. (19) u Železniku u Beogradu, a hapšenje osumnjičenog pozdravili su roditelji devojke, rekavši "da sada konačno mogu da odahnu malo"..

Železnik, manijak
foto: Kurir

Kako smo već pisali, osumnjičeni je devojku pratio više od kilometar, a nadzorne kamere snimile su ga kako pre napada pije pivo.

- Policija je osumnjičenog zatekla u svom stanu sa nekoliko prijatelja. Svi su privedeni na saslušanje, a njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Na saslušanju N. Z. je prvo govorio da se neseća dela i da je bio pijan, ali je kasnije priznao policiji da je hteo da je siluje - navodi izvor Kurir iz istrage.

Železnik, manijak
foto: Kurir

On je otkrio da je devojka na prvu prepoznala manijaka koji je pokušao da je siluje i da se odmah rasplakala i počela da se trese nakon što ga je videla.

Roditelji devojke koju je manijak pokušao da siluje i taksista Vladimir Miščević, koji ju je sasao, srećni su zbog toga što je pronađen i kažu da konačno mogu da odahnu malo.

- Mnogo nam je lakše i osećamo se sigurnije da decu pustimo na ulicu. Izražavamo veliku zahvalnost policiji na njenom efikasnom radu i pronalaženju manijaka. N. Z. je sam Bog spasao što je policija došla pre njega, nego mi, očevi, koji smo se angažovali da ga pronađemo uz pomoć policijskih službenika - rekao je Vladimir za Kurir.

železnik
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track