UZ VAS SMO UVEK I ZAUVEK! Emotivan oproštaj od poginulog Siniše! Iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece
Foto: Printscreen/Facebook

saobraćajna nesreća kod šapca

UZ VAS SMO UVEK I ZAUVEK! Emotivan oproštaj od poginulog Siniše! Iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Trbušac na putu Šabac - Obrenovac, poginula su trojica mladića, Danijel Č. (34) iz Prova, Damjan Š. (20) i Siniša B. (26) iz Zvezda, a teško je povređen N. B. (31) iz Lazarevca.

Šabac, udes
foto: Kurir

Naime, poznanici su ispričali da je Siniša B. bio zaposleni u auto-servisu čiji je vlasnik bio Danijel Č., a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje male dece.

Na svom Fejsbuk profilu njegovo supruga je podelila njihovu zajedničku fotografiju, a veliki broj prijatelja i rodbine u komentarima se oprostio od tragično nastradalog mladića.

poginuli Banić
poginuli Banićfoto: Printscreen/Facebook

- Moje iskreno saučešće! Dušo naša, budi jaka, moraš to zbog svoja dva anđela! Ljubavi naša, mi smo uz vas sada, uvek i zauvek - samo su neki od mnogobrojnih emotivnih komentara koji stoje ispod slike.

Kako je za Kurir objasnio izvor iz istrage Danijel Č. i Siniša B. poginuli su na mestu kada je došlo do nesreće, a Damjan Š. je bez svesti prevezen u šabačku bolnicu, ali nije izdržao, pa je nakon kraćeg vremena, uprkos naporima lekara, preminuo od posledica nesreće.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track