LJUBIO JE DECU HILJADU PUTA,OTIŠAO JE NA POSAO I JUTROS MI SE NIJE JAVIO: Supruga poginulog rudara neutešna (VIDEO)
Foto: ATA images, Privatna Arhiva

tragedija

LJUBIO JE DECU HILJADU PUTA,OTIŠAO JE NA POSAO I JUTROS MI SE NIJE JAVIO: Supruga poginulog rudara neutešna (VIDEO)

Crna Hronika -

Supruga stradalog Nenada Trivunca (37) koji je poginuo u stravičnoj nesreći u rudniku "Soko" kod Aleksinca van sebe je od bola. Ona je jedva smogla snage da za Kurir ispriča šta se dogodilo.

Nenad Trivunac, rudar, Aleksinac
foto: Privatna Arhiva

-Ispratila sam ga na posao, poljubio me je kao i uvek, decu je ljubio hiljadu puta. Ceo dan smo bili zajedno, nikad nam lepše nije bilo, za pamćenje. Čudili smo se i on i ja kako su nam deca srećna i zadovoljna, a sad ga nema - kroz suze je rekla Sanja Trivunac:

01:08

Supruga pigunulog rudara Nenada Trivunaca

- Jutros mi se nije javio kad je izašao. Nisam posumnjala da se nešto desilo dok mi telefon nije zazvonio, jetrva me zvala, njoj je javio suprug, Nenadov rođeni brat - rekla je Sanja i dodala da sa suprugom ima dvoje dece od osam i četiri godine.

supruga sanja
supruga sanjafoto: Privatna Arhiva, Kurir Televizija

Kako je navela, Nenad je radio noćnu smenu u koju je otišao zajedno sa kolegom.

- Desetak godina je radio u rudniku. Sa kolegom je krenuo kolima, on je izašao ranije, ne znam ni ja kako, uglavnom bio je na drugom mestu koje nije bilo opasno toliko. Ne znam šta je bilo - priča potresena žena.

U nesreći su poginuli rudari Zlatković Darko (43), Nenad Trivunac (37), Petrović Petar (31), Grujić Radovan (47), Čokorilo Branko (56), Branislav Zlatanović (65), Živković Bratislav (59), Stajić Bojan (34).

Kurir.rs/ M.S.

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja