04:05

SEDMOGODIŠNJI DEČAK KOGA JE IZUJEDAO STAFORD VAN ŽIVOTNE OPASNOSNI! Dečiji hirurg Đerić otkrila u kakvom je stanju mališan

SEDMOGODIŠNJI DEČAK KOGA JE IZUJEDAO STAFORD VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI! Dečiji hirurg Đerić otkrila u kakvom je stanju mališan

Crna Hronika -

Sedmogodišnji dečak kojeg je pre dva dana u Leskovcu napao i izujedao staford nije životno ugrožen.

On se zbog zadobijenih povreda glave nalazi na odeljenju Klinike za dečju hirurgiju u Nišu.

Dr Danijela Đerić, specijalista dečji hirurg i subspecijalista traumatologije otkrila je za Kurir televiziju u kakvom je stanju povređeni dečak.

kurir tv
foto: Kurir televizija

- Povređeni dečak od 7 godina je potpuno dobro, uspešno se oporavlja. Malopre sam razgovarala sa njim i njegovom majkom i nadaju se brzom odlasku kući što će se i desiti. Za sutra se planira vađenje drena i vrlo brzo ćemo razmotriti odlazak kući. Sve se završilo najbolje moguće - rekla je dr Đerić.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Ističe da su povrede zahtevale da se dečak uvede u opštu anesteziju kako vi se pružilo adekvatno zbrinjavanje.

- Povrede nisu zahtevale ambulantno lečenje zato što su zasluživale hospitalizaciju jer su bile teže povrede u pitanje. Povrede su zahtevale da se dečak uvede u opštu anesteziju kako bi se pružilo adekvatno hirurško zbrinjavanje. Sve je to učinjeno najbolje moguće, imamo puno iskustva sa svim vrstama povreda - kaže dr Đerić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:04

Ispovest porodice čoveka koji je umro posle napada staforda na njegovog psa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track