2 POLICIJSKE AKCIJE U BG: Uhapšen taksista, krivična prijava mladiću (21)
Foto: Shutterstock

zaplenjena droga

2 POLICIJSKE AKCIJE U BG: Uhapšen taksista, krivična prijava mladiću (21)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zvezdara, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 100 grama heroina i 42 paketića sa marihuanom i uhapsili N. L. (34), dok će protiv muškarca (21) biti podneta krivična prijava.

Policijski službenici PS Zvezdara, u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, na Кružnom putu zaustavili su taksi vozilo u kojem je bio N. L. i kod njega pronašli heroin.

heroin, droga, zaplena
foto: MUP Srbije

Daljom kontrolom utvrđeno je da je za osumnjičenim raspisana potraga zbog izdržavanja zatvorske kazne. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, N. L. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

marihuana, droga, zaplena
foto: MUP Srbije

U drugoj akciji, policija je kod dvadesetjednogodišnjaka pronašla i zaplenila više paketića sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana i protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track