PSIHIČKI JE LOŠE, NIJE U STANJU DA SE BRANI: Otkrivamo šta se dešavalo na saslušanju ubice, koji je umalo kiselinom oslepeo ženu!
Foto: MUP Srbije, Printscreen/Facebook, Printscreen, Kurir

PREDLOŽEN pritvor

PSIHIČKI JE LOŠE, NIJE U STANJU DA SE BRANI: Otkrivamo šta se dešavalo na saslušanju ubice, koji je umalo kiselinom oslepeo ženu!

Crna Hronika -

Zoran Kostić (53) iz Vranja koji je uhapšen prekjuče zbog sumnje da je svoju emotivnu partnerku Nadu S. (48) iz Pančeva maltretirao, tukao i na kraju joj sipao sonu kiselinu u oči, danas nije bio u stanju da iznese odbranu zbog svog psihičkog stanja, saznaje Kurir!

- Zoran Kostić danas nije izneo svoju odbranu jer je bio u lošem psihiočkom stanju i nije bio sposoban da govori o nemilom događaju. Tim povodom određeno je da se Kostić pošalje na neuropsihijatrsijko veštačenje kako bi se utvrdilo da li je uračunljiv - kaže naš sagovornik i dodaje:

Pančevo, Zoran Kostić
foto: Kurir.rs, MUP Srbije

- Osnovno javno tužilaštvo u Pančevo podnelo je predlog Osnovnom sudu da se Kostiću odredi pritvor u trajanju do 30 dana. Takođe, pritvor je tražen zbog opasnosti od bekstva, kako ne bi ponovio krivično delo koje mu se stavlja na teret i kako ne bi ometao postupak i uticao na svedoke i oštećenu.

povređena žena
povređena ženafoto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, Zoran i Nada su pre napada bili u emotivnoj vezi mesec dana i on s eponapšao divno prema njoj. Međutim, nakon svađe Zoran je u svom iznajmljenom stanu u Ulici Dimitrija Tucovića u Pančevu prvo maltretirao i tukao nesrećnu zenu kojoj je potom sipao sonu kiselinu u oči. Nada S. tom prilikom zadobila je lake telesne povrede. Zoran Kostić je inače, višestruki povratnik koji je 2000. godine zaklao svoju taštu u vranju, a kada je izašao na vikend iz zatvora pokušao je da ubije i dve žene, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula.

(Kurir.rs - B .T.)

Bonus video:

00:14

UŽAS U BEOGRADU! Prolaznici pronašli telo muškarca pored automobila kod Ušća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track