Policija na tragu ubici Srbina iz Vojnića

Karlovac

Policija na tragu ubici Srbina iz Vojnića

Crna Hronika -
Policija traga za muškarcem iz BiH koji se sumnjiči da je pretukao, a zatim ugušio Srbina Momčila Španovića u selu Kijevo kod Vojnića , vezao ga i na glavu nabio partizansku kapu

KARLOVAC – Karlovačka policija uspela je posle četiri meseca istrage rešiti svirepo ubistvo Momčila Španovića (75) čije je telo pronađeno 15.aprila ove godine u dvorištu porodične kuće sa partizanskom kapom na glavi, a za to se sumnjiči muškarac star 34 godine iz BiH za kojim se traga.

Policija je istragom utvrdila da je Španović najpre ugušen, ali je pre toga brutalno pretučen na što ukazuju povrede po celom telu.

Istraga je policiju i državno tužilaštvo iz Karlovca dovelo do muškaraca iz BiH, koji je pobegao i za njim je raspisana poternica, ali se ne navodi njegovo ime i prezime, kao ni mogući motiv ovog ubistva, piše hrvatski portal 24sata.hr.

Da podsetimo brutalno ubistvo Momčila Španovića dogodilo su u noći između 14 na 15 april, a telo je pronađeno u dvorištu njegove porodične kuće u selu Krstinju u opštini Vojnić.

Španovićevo telo bilo je vezano jednom rukom za stepenište, dok su po njemu bili rasuti jugoslovenski dinari, a na glavi mu je bila stavljena partizanska kapa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track