KOLEGINICA JE VRISNULA, NA VRATIMA JE LEŽAO MOMAK SAV OBLIVEN KRVLJU: Svedoci ispričali detalje napada na mladića u Novom Sadu
Foto: S.S.

pobegao u prodavnicu bele tehnike

KOLEGINICA JE VRISNULA, NA VRATIMA JE LEŽAO MOMAK SAV OBLIVEN KRVLJU: Svedoci ispričali detalje napada na mladića u Novom Sadu

Crna Hronika -

Mladić koji je danas nešto posle 14 časova izboden u kockarnici na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, pokušao je da se spasi bežeći u obližnju prodavnicu bele tehnike.

Kako na licu mesta saznajemo od svedoka ovog nemilog događaja, mladići su sedeli u kockarnici, da bi svađa eskalirala u fizički obračun tokom kojeg je povređeni muškarac izleteo iz lokala bežeći ka parkingu gde su ga susreli napadači i izboli oštrim predmetom.

Novi Sad, izbodeni mladić
foto: S.S.

Nesrećni mladić je poslednjim atomima snage otrčao do obližnje prodavnice bele tehnike, ostavljajući za sobom krvave tragove na trotoaru. Čim je uleteo u prodavnicu, srušio se u lokvi krvi zapomažući.

- Začuo sam koleginicu koja je vrisnula i pogledao ka ulaznim vratima, gde je ležao momak sav obliven krvlju. Kolega i ja smo mu pritrčali i pokušali da zaustavimo krv i da mu pružimo prvu pomoć, dok je on nerazgovetno pričao, ali je bio u svesnom stanju. U međuvremenu je koleginica pozvala policiju i Hitnu pomoć čije su se ekipe na našim vratima pojavile za svega par minuta - rekao je jedan od radnika prodavnice koji je pomagao nesrećnom momku, piše Blic.

Lekari su na licu mesta zbrinuli povređenog i prevezli ga u KCV, a policija se sledeći krvave tragove uputila ka mestu incidenta, gde su od osoblja lokala saznali šta se dogodilo.

Odmah su policijskim trakama ogradili prilaze ka prodavnici i lokalu u kojem je izbila tuča i krenuli sa uviđajem.

Kako kažu iz Urgentnog centra, dana 13.04.2022. primljen je pacijent N. N. ( muško) u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike pacijent je u trenutku ovog izveštavanja na operativnom tretmanu.

Podsetimo, incident se dogodio u kockarnici na novosadskom Bulevaru oslobođenja, kada su dvojica mladića napali trećeg i zadali mu više uboda.

Potraga za napadačima je u toku.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track