USPEŠNA I EFIKASNA AKCIJA NOVOSADSKE POLICIJE Za samo par sati, uhapšeni napadači koji su izboli mladića! FOTO
Foto: Kurir.rs/S.S.

Osumnjičeni se terete za pokušaj ubistva

USPEŠNA I EFIKASNA AKCIJA NOVOSADSKE POLICIJE Za samo par sati, uhapšeni napadači koji su izboli mladića! FOTO

Crna Hronika -

NOVI SAD - Brzom i efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije, Odelenja za krvne delikte, uhapšena su dva lica , koja se sumnjiče za pokušaj ubistva nad Aleksandrom T.( 38) iz Kule.

Uhapšeni su, kako Kurir saznaje, Aleksandar K.(27) iz Kule i Lazar P.(28) iz Novog Sada. Njih dvojica, koji su bili u društvu sa oštećenim Aleksandrom od sinoć, u jednom novosadsom kazinu na Bulevaru oslobođenja, danas oko 14.30 časova, prvo verbalno posvađali u bašti kazina.

Novi Sad, ubadanje
foto: Kurir.rs/S.S.

Zatim su raspravu nastavili ispred, gde je jedan od ove dvojice uhapšenih potegao nož prema oštećenom Aleksandru i naneo mu teške telesne povrede. Jedan od ove dvojice, je Aleksandru naneo čak sedam ubodnih rana, nakon čega su pobegli.

Međutim, samo par sati kasnije, efikasnom akcijom inspektora, njih dvojica su uhapšeni u pokušaju da pobegnu kolima na putu Novi Sad - Bačka Palanka.

Novi Sad, ubadanje
foto: Kurir.rs/S.S.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike pacijent je u trenutku ovog izveštavanja na operativnom tretmanu, kažu u PR služba UKCV.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track