10:11

Ninić: Imamo još 2 pripadnika klana OVIH 7 UBISTAVA NISU KONAČNA

Nije imao predstavu šta ga čeka

GORANA UBILI ZBOG PREVLASTI NA TRŽIŠTU NARKOTIKA!? Ninić otkrio detalje veze Mihajlović-Belivuk: LISTA OD 7 UBISTAVA NIJE KONAČNA!

Crna Hronika -

Advokat Ivan Ninić naveo je da se dokazalo da je Goran Mihajlović bio prisutan na tržištu narkotika i da je bio konkurencija klanu Velje Nevolje, mada da on nije to ni znao.

Ninić, inače advokat roditelja ubijenog Gorana Mihajlovića, očekuje da će druga optužnica biti objedinjena sa prvom jer se radi o istoj kriminalnoj grupi.

- U ovom trenutku to je još jedna samostalna optužnica. Očekujem da će doći do proširenja prve optužnice u narednim danima i da će ovo biti objedinjen postupak. Imajući u vidu taj Ritopek kao bazu zločina i da je reč o istoj kriminalnoj grupi. Dakle da imaju sva ona obeležja koje zakon poznaje i definiše kao razloge za objedinjeno postupanje suda - rekao je Ninić u uključenju za jutarnji program Kurir televizije.

Ivan Ninic
foto: Kurir Televizija

Dodao je da je novom u ovom slučaju to da sada imamo još dva nova člana grupe i da sada ta cifra ide na 32 pripadnika.

- Ono što je novo u ovom slučaju je činjenica da imamo dva nova člana grupe. Sada ta cifra ide na 32 pripadnika. Konkretno ova dva imena su vezana za Nikola Mitića i za ranije ubistvo Zdravka Radojevića iz Krnjače. Dakle oni su u pritvoru i svakako će učestvovati u objedinjenom postupku kao grupa od 32 člana - istakao je Ninić.

Advokat se osvrnuo i na Gorana Mihajlovića gde je istakao su tvrdnje da je on bio na tržištu narkotika tačne.

- Što se tiče Gorana Mihajlovića pokazalo se sve ono što smo do sada mi tvrdili. Mihajlović jeste bio prisutan na tržištu narkotika pre svega u Beogradu. On jeste bio neka vrsta konkurencije i suparnika samoj grupi Veljka Belivuka. Nije poznavao Belivuka niti imao kontakte, ali očigledno je ta Belivukova grupa imala informacije od koga Goran nabavlja marihuana, šta otprilike ima u svom posedu i koja količina novca je u opticaju. Znači 1. aprila 2019. godine Mihajlović je namamljen. Vozilom Smart odvezen je u Ritopek, dok je njegov auto Porše KN preuzelo je drugo lice i odvezlo ga na parking Novog Beograda i tamo ostavilo. Goran Mihajlović se više nikada nije vratio iz Ritopeka - rekao je Ninić.

Goran Mihajlović, nestali Srbija
foto: Nestali Srbija

Advokat je naveo da ovih 7 ubistava nisu konačna i da postoje još mnogo zločina van granica Srbije koja se pripisuje ovom klanu Velje Nevolje.

- Verujem da ovih 7 ubistava koja su propisana klanu Velje Nevolje nisu konačna. Postoje još dosta ubistava van granica Srbije koja nisu dokazana i svaka porodica mora da dobije satisfakciju. Pravda mora da bude zadovoljena - rekao je Ninić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

08:39

VELJA NEVOLJA ODREDIO NASLEDNIKA?! Stručnjak za bezbednost tvrdi da je zloglasni klan i dalje aktivan NAJAVIO NOVA HAPŠENJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track