DIJANINI PRLJAVI POLICAJCI IZBEGLI HAPŠENJE! DAČA I MIKA IMALI DOJAVU: Evo na koga se sumnja da im je odao informaciju (VIDEO)
Foto: printscreen/instagram/192_rs, Zorana Jevtić

izbegli privođenje

DIJANINI PRLJAVI POLICAJCI IZBEGLI HAPŠENJE! DAČA I MIKA IMALI DOJAVU: Evo na koga se sumnja da im je odao informaciju (VIDEO)

Crna Hronika -

Danilo Stojanović, bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove i Milutin Radovanović, u javnosti poznatiji kao Dača i Mika pobegli su pre nego što je trebalo da budu uhapšeni u velikoj akciji policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, pakleni dvojac koji je u žižu javnosti nedavno dospeo nakon napada na svog kolegu na Cvetnom trgu imao je dojavu i uspeo da izbegne privođenje pravdi.

Cvetni trg
foto: Privatna arhiva

Kako kaže izvor upućen u sve detalje istrage, sumnja se da im je jedan visopozicionirani čovek iz Unutrašnje kontrole MUP odao informacije o tome da će biti uhapšeni, piše Republika.

- Unutrašnja kontrola je bila zadužena za njih i krajnje je simpotomatično da je samo kod njih uspela da procuri informacija koja nije smela da procuri - navodi naš izvor.

Dača i Mika dovode se u vezu sa brojnim krivičnim delima za koja se sumnjiči organizovana kriminalna grupa kojom je rukovodi narko bos Darko Šarić.

- Obojica su, kada je policiju preuzela nova garnitura, smenjeni sa svojih položaja, koje su koristili da po nalogu bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović završavaju prljave poslove za "kavački klan" Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara - rekli su nedavno izvori.

Podsetimo, uz Darka Šarića danas je uhapšen i njegov advokat Dejan Lazarević, kao i Uroš Mišić.

(Kurir.rs/Republika)

Bonus video:

00:07

Završeno suđenje Dijani Hrkalović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track